Follow:
Beauty

Revlon Colorburst Lip butter

 

 

 

 

 

Ze zijn al even in Nederland gesignaleerd: de Revlon Colorburst Lip Butters. Deze mix tussen een Labello en een lipstick is al erg populair in Amerika en nu kunnen wij ze ook kopen! Wat een geweldig nieuws! Als het goed is liggen ze nu al in de winkels en ik heb op meerdere blogs al gelezen over dit product.
Toen ik in Engeland op vakantie was, was dit product dan ook een must-buy item bij drogisterijketen Boots. Kijken jullie mee?

De lipbutters komen in een felgekleurde verpakking met twee vlakke kanten en twee kanten met een ruitjes patroon. Kleurrijk en speels, ik vind ze helemaal leuk.

Over de Revlon Colorburst Lip Butters
– Een lipbutter is eigenlijk een soort mix tussen een lippenbalsem en een lipstick. Het geeft een mooie glans af terwijl het je lippen verzorgd tijdens het dragen. Het is een heerlijke balsem en zoals de naam doet vermoeden smeert het echt als een boter over je lippen. Met een mooie glans geef je je lippen kleur zonder de stijfheid en diepe kleur van een lipstick.
– Er zijn in totaal acht kleuren verkrijgbaar in Nederland: Pink Truffle, Rasberry Pie, Peach Parfait, Macaron, Lollipop, Cotton Candy, Candy Aplle en Crème Brûlée
– De lipbutters worden verkocht in grotere filialen van Etos en DA. Toch blijft het lastig om uit te zoeken waar het precies verkocht wordt want soms passen ze opeens het assortiment aan. Je kunt het ook via Wehkamp of via Online Makeup bestellen.
– Dit product kost €10,50 per stuk.


Ik heb de kleur ‘Berry Smoothie’ gekocht. Daar ben ik achteraf heel erg blij mee want naar mijn weten is deze kleur niet in Nederland verkrijgbaar. Ik zat nog te twijfelen tussen deze en ‘Macaron’, welke overigens wel verkrijgbaar is. Die kleur wordt dan waarschijnlijk ook mijn nieuwe aankoop.

Swatches

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie