Follow:
Shoplog, Video's

Shoplog | Action, Sostrene Grene, Flying Tiger en meer

Shoplog GroningenAfgelopen week ben ik met een vriendin aan het winkelen geweest in Groningen. Ik moest nog een aantal dingen voor mijn huis kopen, maar ik kwam natuurlijk ook allerlei leuke dingen tegen in de winkels! Zoals bij Flying Tiger, die net een winkel heeft geopend in Groningen en natuurlijk het schattige winkeltje Sostrene Grene op de Grote Markt in Groningen. Kijk je mee naar mijn aankopen?

Klik hier als je de video niet kunt afspelen.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Annette Guitoneau

  Die doekjes voor bij de was zijn heel fijn idd. Ik gebruik zowel die jij hebt gekocht voor de witte was maar ook die voor gekleurde was. Als je ziet hoe die doekjes eruit komen… kleine moeite groot plezier dus 🙂

  15 februari 2015 at 15:10
 • Reply Wendy (itswendy.nl)

  Die doekjes klinken toch interessant. Ik heb ze altijd laten liggen, want ik dacht dat dat toch niet zou werken. Misschien toch een keer proberen. Leuk om je aankopen te zien.

  15 februari 2015 at 17:03
 • Geef een reactie