Follow:
Beauty, Shoplog

Shoplog: National Glamour Day in Utrecht

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de National Glamour Day. Op deze dag krijg je op vertoon van je magazine korting bij vele bekende winkelketens en kun je lekker voordelig shoppen. Als abonnee kun je met je Goldcard genieten van extra korting en goodies. Een uitstekende reden om eens een dagje te winkelen, zo vond ik. Ik koos ervoor om naar Utrecht te gaan omdat daar de meeste winkels zitten waar ik naartoe wilde. Daarnaast had Sephora natuurlijk de 3 voor €10,- actie lopen en ik moest gewoon even naar binnen.

Ben je benieuwd wat ik allemaal geshopt heb, kijk dan hieronder!

Ik liep door Hoog Catharijne richting de binnenstad en zag opeens het NYX-schap bij Douglas. Dit mega-populaire merk uit Amerika kende ik al en ik wilde direct kijken naar leuke producten. Vooral de Jumbo Eyepencils zijn erg geliefd.

NYX Jumbo Eyepencil in 620 Bronze – €5,03
NYX Lipgloss in 20 Kiss – €6,05

Ici Paris XL deed mee met de Glamour-actie maar had zelf nog een veel leukere korting lopen. Maar liefst 40% korting op alle lipproducten! Aangezien ik al heel lang een lipstick wilde van een merk zoals Dior greep ik mijn kans. Helaas vond ik de kleuren allemaal niet zo (of de lipstick had een vieze smaak) maar ik ben toch geslaagd. Van Estee Lauder heb ik twee gave lipsticks kunnen vinden en met de korting waren deze goedkoper dan de meeste drogisterij-merken. Wat en deal!

Links: Estee Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick in PCL 26 Nectarine – €25,-  (Nu €15,-)
Rechts: Estee Lauder Signature Hydra Lustre Lipstick in SIG 33 Apricot Sun – €21,- (Nu €12,60)
Totale korting: €18,40   Wat een goede deal zeg!

Signature  Apricot Sun

Pure Color Nectarine

Links Nectarine, rechts Apricot Sun

Lush Herbalism – €9,75 per 100 gram. Een potje is ongeveer 100 gram.

Bij HEMA was er 20% korting op alle beautyproducten. Ik kocht een lipgloss en een wenkbrauwkammetje.
Wenkbrauwkam- €2,50
Longer Lasting Lipgloss in 03 – €3,50
Totale korting: €1,20

Lipgloss in 03

We kennen waarschijnlijk allemaal het Prijzencircus van V&D. Niet eens zozeer om de goede deals met kleding maar om de actie ‘3 make-upartikelen voor €10,-‘.  Zodra ik weet dat deze actie eraan zit te komen word ik al enthousiast, alleen is het jammer dat er geen Sephora in Zwolle zit. Daarom was mijn uitstapje naar Utrecht beslist ‘noodzakelijk’.

Hoewel ik het deze keer niet bijzonder interessant vond, heb ik toch een paar leuke dingen kunnen vinden.
Sephora duoschaduw in Golden Kaki Nr 06 – €13,-
Sephora monoschaduw in Sun-Kissed nr 78 – €15,40
Sephora Jumbo Lines 12 HR Wear in 05 Beige – €11,80
Totale korting: €30,20

America Today deed ook mee met de Glamour Day en gaf 20% korting plus een gratis flesje water als abonnee. Ik kocht deze super fijne trui, een hoodie voor in de winter.
Midnigh Cresty Hoody €44,95  (Nu voor €28,-)
Totale korting: €16,95  (de trui was al afgeprijsd naar €35)

Als boekfanaat kun je De Slegte in Utrecht natuurlijk niet overslaan. Verdiepingen vol boeken maken mij echt helemaal blij en ik kon natuurlijk niet met lege handen naar buiten gaan. Ik kocht deze Engelse pocket voor €4,-

En omdat ik zo gek ben op schrijven nam ik dit boek ook mee. Ik vind het ontzettend lastig om goede Nederlandstalige boeken over schrijven te vinden. Dit boek is een compilatie van artikelen van Schrijven Magazine. Hierin staan veel handige tips en dus kan ik in november weer volop schrijven met Nanowrimo.
Dit boek kostte €9,99

Hebben jullie nog geshopt tijdens de National Glamour Day? Wat is jullie favoriete aankoop?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Maaike

  Leuke aankopen zeg ! 😀
  Ik heb niet heel erg veel gekocht, mijn favoriete aankoop is mn blouse met spikes 🙂 Trouwens dat laatste boek lijkt me echt heel leuk!

  5 oktober 2012 at 14:29
  • Reply Geanne Schutter

   Dank je:) Ik ben erg benieuwd naar je blouse. Komt daar nog een haul van?

   5 oktober 2012 at 19:58
 • Geef een reactie