Follow:
Fashion, Shoplog

Shoplog: Primark Brighton (UK)


Tijdens mijn vakantie in Engeland ben ik natuurlijk gaan shoppen in Primark. Het stadje waar ik verbleef (Hastings) had geen Primark dus zijn mijn vriendinnen en ik naar Brighton gegaan voor een dag winkelen. Ik vond dat ze een hele boel leuke dingen in de winkel hadden hangen, maar in verband met het vermogen van mijn koffer heb ik maar weinig gekocht. En daarnaast liggen de winkels in Nederland ook vol dus er is geen haast.

Kijken jullie mee naar de dingen die ik heb gekocht?

*De prijzen zijn allemaal in Ponden. Ik heb het voor jullie omgerekend maar omdat de koersen altijd in beweging zijn is dit slechts een indicatie*

Katoenen tas van Primark – £1,50  (€1,91)
Hoe schattig is deze katoenen tas? Mijn vriendin wilde graag een nieuwe katoenen tas van Primark en toen ik deze bij de kassa zag moest ik ‘m gewoon hebben. Twee andere vriendinnen hadden op een andere afdeling afgerekend en daar hadden ze blijkbaar andere tassen. Ideaal voor een snelle boodschap!


Tas met slangendetail – £12,- (€15,26)
Ik zag deze tas en was eigenlijk direct verkocht. Ik wilde al een hele tijd zo’n tas maar ik kwam steeds geen leuk (en goedkoop) model tegen. Hij voldoet aan mijn weinige eisen: Er moet een schouderriem aanzitten, er moet een vakje voor mijn telefoon in zitten en er moet genoeg ruimte zijn voor een flesje water en wat kleine spullen.

Goudkleurige ketting met ‘love’en een hartje – £1,50 (€1,91)
Ik ben nooit iemand geweest die echt grote kettingen draagt. Als ik al een ketting om heb is dat vaak een klein en subtiel ontwerp. Primark had nog meer varianten van deze ketting, onder andere met sterrenbeelden en iets met strass-steentjes.

Roze broekje – £3, (€3,85)
Grijs hemd – £2, ( €2,54)
Vorig seizoen kocht ik een zomerpyjama bij Primark en deze was toe aan vervanging. Ik vond de setjes die ze hadden niet zo leuk, dus koos ik er voor om een apart broekje en hemdje te kopen. Dit is een felroze broekje met een fijne elastische band en een simpel grijs hemdje met spagettibandjes.

Hebben jullie onlangs nog iets gekocht bij Primark?

Bron foto met logo: Google Images

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Janitha

    Primark <3 Wat hebben we daar allemaal mooie dingen gekocht he 😀 Ben vet happy met me nieuwe katoenen tas die andere was echt en vervanging toe en ze zijn zo handig!

    30 juli 2012 at 16:42
  • Geef een reactie