Follow:
Fashion, Shoplog

Video: Shoplog Primark december

shoplog primark
Afgelopen vrijdag ging ik met vier vriendinnen richting Primark. Uiteraard wilde ik een fijne pyjama scoren, en zo had ik nog een aantal dingen op mijn lijstje staan. Eenmaal aangekomen in Almere bleken veel kerstproducten al uitverkocht te zijn, helaas. Toch kocht ik een paar dingen, ondanks mijn onofficiële no-buy. Want wie kan de Primark weerstaan, ik niet!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Vanessa

  Leuke shoplog! Die haarspelden lijken me erg handig, want ik heb net als jou veel en dik haar. Ik was vrijdag nog in de Primark (in Luik) maar heb die spelden niet gezien.

  30 december 2013 at 16:09
  • Reply Geanne Schutter

   Ik heb ze nu al een paar keer gebruikt en het is echt ideaal! Ze hebben ook veel grijpkracht dus het zakt niet naar beneden 🙂

   4 januari 2014 at 19:57
 • Reply me

  Je hebt duidelijk iets met blauw met witte strepen…gekocht en aan hahaha. Ik doe jaren met met nachtkleding, snap echt niet dat mensen het na een winter alweer moeten vervangen.

  31 december 2013 at 01:47
  • Reply Geanne Schutter

   Ja, blauw en wit zijn mijn favoriete kleuren! En roze 😉 En wat betreft pyjama’s: Omdat de nachtkleding van Primark heel goedkoop is, is het leuk om weer eens wat nieuws te kopen. Daarnaast is de kwaliteit ook een stuk slechter waardoor het elastiek uit de randen gaat etc. Vandaar dat ik ieder jaar wat nieuws koop 🙂

   4 januari 2014 at 19:58
 • Geef een reactie