Follow:
Fashion, Video's

Shoplog Primark mei 2013


Vorige week ging ik even naar de Primark in Almere. Druk dat het er was! Ik had een slechte shopdag en kwam met weinig dingen thuis. Toch heb ik voor jullie een shoplog opgenomen om te laten zien wat ik wel heb gekocht. Mijn eerste shoplog ook nog eens dus ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat je een berichtje achter?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Petra

  Leuk met een filmpje!

  De Primark valt mij ook tegen. Veel te druk en eigenlijk alleen handig voor basics, wat je zelf ook al zegt. Ze hebben veel dingen die er in het rek gaaf uitzien, maar totaal niet draagbaar en/of duurzaam zijn (en met duurzaam bedoel ik dat ze lang meegaan).

  9 mei 2013 at 10:55
  • Reply Geanne

   Dat is ook mijn probleem! Ik let er altijd op dat de stof niet te dun is, tenzij het een t-shirt van €2,- euro… Ik wil er wel een tijdje plezier van hebben en het niet na 1 wasbeurt hoeven weggooien..

   11 mei 2013 at 10:20
 • Reply Kimberly

  Leuk filmpje Geanne! Zo’n dubbel tasding is wel handig zeg. Ik ga donderdag weer naar de Primark 😀

  9 mei 2013 at 13:20
 • Reply Jane Doe

  Superleuke spulletjes :3!

  9 mei 2013 at 15:39
 • Reply Danique

  Wat een leuk filmpje! En je hebt echt super leuke dingen gekocht. Ik ga zaterdag weer eens naar de Primark, dus daar krijg ik nu extra veel zin in 🙂

  9 mei 2013 at 17:31
 • Reply Suzanne

  Mooie aankopen en leuk filmpje!

  9 mei 2013 at 22:10
 • Reply MySuperSweetLife

  Hele leuke aankopen meid! Ik ben er laatst wel goed geslaagd qua kleding! Dat ding voor in tas lijkt me wel handig.
  Liefs

  9 mei 2013 at 22:24
 • Reply Carola

  Dat tasding ziet er handig uit!

  12 mei 2013 at 11:39
 • Reply Gea

  Wat een leuk filmpje! Ook leuke aankopen 🙂 Ik ga je blog volgen!
  Liefs Gea

  13 mei 2013 at 10:43
 • Reply Nadine

  Leuk filmpje, je verteld het heel fijn en duidelijk
  En je hebt een supermooi gezicht haha, het klinkt raar maar dat is echt zo!

  28 mei 2013 at 20:56
 • Reply Mariska Hoppens

  Wat een leuke shoplog en toffe aankopen! Ik hoop dat er nog een Primark online shop komt! Zoals ze hier aangeven: http://www.primarkrotterdam.com/primark-online-shop/

  10 juni 2013 at 01:43
 • Geef een reactie