Follow:
Shoplog

SHOPLOG | Sostrene Grene, Big Bazar, Xenos

Shoplog GroningenAfgelopen zondag was ik in Groningen met een paar andere bloggers en toen deed ik al een aantal aankopen. Woensdag was ik wederom in Groningen omdat ik een nieuwe telefoon heb gekocht. Toen heb ik ook weer een aantal leuke dingen in mijn mandje gelegd die ik vandaag aan jullie laat zien. Kijk je mee naar mijn shoplog?

 
Shoplog GroningenBij Xenos kwam ik deze leuke quote in lijstje tegen. Het is één van mijn favoriete quotes uit de Amerikaanse tv-serie One Tree Hill. Het was iets anders geformuleerd (Happiness is a mood, not a destination) maar ik vond dat verschil te klein om het te laten liggen. Deze ingelijste quote kost €5,99.
Ook wilde ik al een tijdje een koekjesstempel hebben want ik vind het erg leuk om zelf koekjes te bakken. Deze stempel kost €2,99 en er zijn verschillende patronen om uit te kiezen.
 

Shoplog GroningenDan is het tijd voor Sostrene Grene, die winkel die zondag dicht was en waar ik dus graag heen wilde toen ik een paar dagen later weer in de stad was. Ik kocht drie gardes omdat dit de perfecte maat is. Als ze groter zijn vallen ze namelijk uit het bakje waar je bijvoorbeeld een sausje in klaar maakt. De zilveren waren €1,12 per stuk, de zwarte was €1,72 en heeft een plastic laagje zodat je je pannen niet beschadigt. De flessentrekker (om flesjes mee schoon te maken) kostte €1,46.
De kaartjes kosten €0,43 per stuk en ze hadden allerlei designs om uit te kiezen. Het meetlint kostte slechts €0,26! Altijd handig om bijvoorbeeld stof mee te meten als je iets wil naaien.
Het fotolijstje past precies bij mijn slaapkamer, die wordt namelijk mintgroen. De tekst spreekt me ook erg aan! Ik denk alleen dat ik het lijstje nog wit ga spuiten. Ook hiervan hadden ze verschillende teksten en verschillende maten. Deze kost €1,87.
Als laatste nam ik nog iets feestelijks mee. Dit zijn namelijk vlaggetjes die je in een taart kunt prikken. Voor slechts €0,87 kon ik het niet laten liggen, helemaal omdat ik binnenkort afstudeer en dit feestelijk wil vieren.
 

Shoplog GroningenIk ging ook nog even snel naar binnen bij Big Bazar, voornamelijk om bij de make-up te kijken. Daar kocht ik deze twee poedermaskers van Van Der Hoog voor €0,99 per stuk. Ik zag nog een leuke nagellak van L’Oreal voor €1,99 en dit oogschaduwsetje van W7 voor maar €1,79.
 

Shoplog GroningenBij Kruidvat kocht ik babypoeder. Niet omdat ik in verwachting ben, maar omdat ik heb gehoord dat het veel beter werkt dan droogshampoo voor in je haar. Ik moet het nog proberen, maar er komt hoogstwaarschijnlijk nog wel een artikel over als het werkt. Dit product kostte €1,75.
 
 
Q: Wat heb jij de afgelopen tijd gekocht?
 

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Tineke

  aaah!I Ik wil ook naar Sostrene 🙂 Baal nog steeds dat die dicht was.. Je hebt hele mooie items gekocht!
  Liefs

  12 april 2014 at 07:29
 • Reply Kim Buining

  Leuk die quote, die zou ik ook wel willen ^^. Jammer dat ik je niet heb gezien zondag!

  12 april 2014 at 07:35
 • Reply Mariëlle M.

  Leuke spulletjes! Ik kocht wat make-upjes van Essence en Catrice

  12 april 2014 at 09:17
 • Reply Diolifestyle

  Wat een leuke aankopen!

  12 april 2014 at 09:46
 • Reply Carola | thevelvetroses.com

  Die spulletjes die je bij Sostrene gekocht hebt zien er leuk uit. Ik wil daar ook een keer heen, alleen ligt hij helaas zo ver weg voor mij.

  12 april 2014 at 10:47
 • Reply Kim

  Leuke aankoopjes! Ik vind die quotes in lijstjes van de Xenos ook super leuk! Als ik in Groningen ben loop ik ook vaak even door de Sostrene Grene 🙂

  12 april 2014 at 14:38
 • Reply Kirsty ten Bos

  Leuke aankoopjes! En wat is dat lakje van L’Oréal mooi zeg!

  12 april 2014 at 15:10
 • Reply Esmée

  Mooie shoplog! Die quote is heel erg leuk! x

  12 april 2014 at 21:42
 • Geef een reactie