Follow:
Beauty, Fashion, Shoplog

Shoppen in Amsterdam

Al een tijdje stond vrijdag 8 april 2011 in mijn agenda als een belangrijke dag. Niet dat er een heel bijzonder iets zal plaatsvinden of er iemand gaat trouwen of iets. Nee. Afgelopen vrijdag heb ik mijn middag doorgebracht in Amsterdam!

Met mijn weekend-OV kan ik na 12.00 uur vrij reizen en omdat ik niet weet wat mijn nieuwe rooster voor de vrijdag is, moest en zal het deze vrijdag gaan gebeuren. Ik had een paar afbakbroodjes afgebakken, van een laagje kaas voorzien en die in bakpapier (zo blijven ze knapperig) gedaan. Eenmaal in de trein had ik dus een heerlijke lunch!

Het was ontzettend warm afgelopen weekend dus een t-shirt en blazer was genoeg om de dag door te komen. Had al even een paar adressen op google opgezocht en eenmaal op het station kon het shoppen beginnen! Ik ben uiteindelijk de hele Nieuwendijk en Kalverstraat afgelopen en heb daar zo’n vijf uur over gedaan. Je kunt dus wel zeggen dat ik goed geshopt heb:)

Als ik de constante wietlucht van de toeristen even achterwege laat, was het een geweldige dag. Een paar hippies waren echt heel goede muziek aan het maken op de Dam en zelfs met de hoge gebouwen, heb ik toch de hele dag in de zon gelopen in de beroemde winkelstraat. Ik heb er weer wat sproeten bij gekregen. Helemaal voor niets!

Uiteindelijk was ik om 20.15 uur weer in mijn kamer in Zwolle. En dan begint voor mij het laatste deel van een dagje shoppen. Na een snelle douche, heb ik opnieuw al mijn aankopen aangedaan. Tevreden knip ik de kaartjes eraf en kunnen ze in de kast. Ik ben erg tevreden met mijn aankopen!

Wat heb ik gekocht:

-Zwarte linnen broek (H&M)

– Zwarte zomerjurk (H&M)

– Drie tops (New Yorker)

– Oorbellen en ketting ( New Yorker)

– Drie paar oorbellen (Accessorize)

– Body brusk (The Body Shop)

-Mango bodyscrub (The Body Shop)

– Fresia parfum (ZARA)

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie