Follow:
Shoplog

SHOPPEN | On it’s way van Etsy en Ebay

On its way Ebay EtsyTegenwoordig kijken we niet meer om van een bestelling plaatsen op Ebay. Ook ik ben regelmatig op deze geweldige website te vinden en onlangs bestelde ik weer wat. Maar ook Etsy bezoek ik steeds vaker en vaker. Het aanbod is daar veel unieker en nu je bij de meeste verkopers ook met Ideal kunt betalen, is het bestelproces veel makkelijker geworden. Wil je zien wat er op dit moment onderweg is van deze twee leuke websites, lees dan verder.
 
Omdat ik vorige maand mijn hbo-diploma behaald heb, wilde ik mijzelf eigenlijk trakteren op een mooi sieraad. Ik kon in de winkels alleen niet iets vinden wat echt mijn interesse trok, dus besloot ik om eens te gaan kijken op Etsy. Verkoper Annie Lespérance verkoopt prachtige handgemaakte sieraden en ik was direct verkocht. Mijn interesse ging eerst alleen uit naar de minimalistische oorbellen, maar toen ik de ringen zag besloot ik om ook daar één van de bestellen. Mijn eis was wel dat het sterling zilver is, zodat de sieraden lang meegaan en niet gaan oxideren op je huid. En zo geschiedde, voor een heel betaalbaar bedrag kocht ik deze sieraden bij Annie.

Ring met edelsteen (17,52 voor één ring met edelsteen en één losse stapelring)
Minimalistische bars (7,62 per set)
On its way Ebay Etsy 
Ook ben ik al langere tijd aan het nadenken over ander gebruik van wattenschijfjes. Ik schrik er altijd van hoeveel ik gebruik (en dat is niet veel meer dan de gemiddelde vrouw overigens) en ik vond dat dat anders moest. Ik had al eens vaker gezocht naar herbruikbare wattenschijfjes maar wat ik vond, was erg duur. Gelukkig heeft de Etsy-shop Soft and Scrubby allerlei handige en herbruikbare producten om uit te kiezen, de kosten zijn laag, verzendkosten zijn te verwaarlozen en deze ‘cotton rounds’ komen in allerlei leuke kleuren en motiefjes om uit te kiezen. Ik ben ontzettend benieuwd naar wat ik er van ga vinden en hoe goed ik ze schoon kan maken. Ik heb bewust gekozen voor printjes zodat vlekken misschien wat minder opvallen. Hier komt natuurlijk nog een artikel over online wanneer ik ze een tijdje heb kunnen testen.

Herbruikbare wattenschijfjes (4,21 per 10 stuks)
On its way Ebay Etsy

 
Een tijdje geleden kocht ik via Ebay een oplader voor mijn telefoon. Deze nieuwe oplader was twee meter lang en ik kan je zeggen dat dat heel handig is! Helaas zijn we slechts een paar maanden verder en doet deze oplader het al niet goed meer. Tijd dus om voor een schijntje weer een nieuwe te bestellen via Ebay. Ik bestelde er twee van hetzelfde type: één voor mijn moeders tablet en één voor mijzelf. Voor zo’n goedkope prijs ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit van dit product en hoop ik dat deze het wat langer doen dan mijn vorige model.

Oplader voor o.a. Samsung (2,29 per stuk)On its way Ebay Etsy
 
 
Bron foto’s/photo source: Etsy shops (see links)
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Wendy

    Ik ben benieuwd wat je ervaringen gaan zijn met die herbruikbare wattenschijfjes. Ik moet ook opzoek naar een nieuwe oplaadkabel. Ik heb alleen, met kabels die ik hier nog had liggen, dat ik steeds de melding krijg dat de telefoon er minder snel mee oplaad. Als ik een origineel kabeltje gebruik, heb ik dat niet. Maar goed, dat is een kwestie van proberen denk ik.

    9 augustus 2014 at 13:07
  • Geef een reactie