Follow:
Uncategorized

SIERADEN | Voorkom groene vingers met topcoats

Ringen nagellakJe kent het probleem vast wel: je koopt een leuke ring en na een tijdje begint je vinger groene of roze vlekken te krijgen van je ring. Dit komt voor bij sieraden die niet van echt zilver of goud zijn gemaakt. Helaas zal dit niet veranderen omdat het een reactie is van het gebruikte metaal, maar misschien kun je het wel verhelpen. Ik kreeg de topcoat-tip, die ik vandaag met jullie deel.

 
Ringen nagellak
Volgens een aantal mensen kun je deze groene vingers voorkomen door je sieraden te voorzien van een laagje topcoat. Ik koos hiervoor één van Sally Hansen die ik niet meer op mijn nagels gebruik (vreselijk resultaat, echt geen aanrader). Ik had nog een paar ringen liggen van Forever21 waar ik dit op heb getest. Ik heb de binnen- en buitenkant gelakt, maar ook andere plekjes waar het zou kunnen gaan vlekken, rond dat turkooise steentje bijvoorbeeld. Eigenlijk ieder plekje dat in contact komt met je huid (en dus de groene/roze reactie krijgt) kun je beter lakken.
 
 
Ik houd jullie op de hoogte van mijn bevindingen en ben benieuwd of jullie dit ook wel eens hebben gedaan. En werkt het volgens jou?
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ik heb dit inderdaad vaker gehoord, maar nooit echt gedaan. Gewoon vergeten denk ik haha, ik ben benieuwd!

  22 mei 2014 at 08:33
 • Reply Wendy

  Ik doe het ook bij mijn niet echt zilveren ringen en het werkt. Al moet je het op den duur wel weer bijwerken, want door het dragen wordt de beschermlaag van de topcoat steeds dunner en krijg je toch weer vlekken.

  22 mei 2014 at 16:12
 • Reply Denise

  Ik doe dit inderdaad ook en het werkt echt. Je moet het wel iedere keer opnieuw bijwerken want helaas werkt het niet als je het maar een keertje doet. Liefs

  22 mei 2014 at 20:08
 • Geef een reactie