Follow:
Beauty

Sleek Devine Palette: Oh So Special

Al een lange tijd wilde ik een Sleek palette aanschaffen in de webshop van Enchantra. Het enige dat mij steeds weerhield van een aankoop was het feit dat het per post wordt verstuurd. Tussen de reacties had ik gelezen dat sommige mensen hun palette ontvingen met verbrokkelde oogschaduw, het resultaat van de post. Toen ik hoorde dat Enchantra op de BeautyGloss Party zou komen had ik dan ook al snel mijn keuze gemaakt. Ik zou daar een mooi palette uitkiezen.
Op de Beautygloss party kocht ik dus mijn eerste Sleek palette. Ik heb gekozen voor de Oh So Special versie. Het is al een tijd geleden, maar ik had nog niet de kans gehad om het te fotograferen en er een blogpost voor jullie over te maken. Dus bij deze, een post over deze palette.
Dit is de verpakking. Een mooie zwarte doos voor de palette en je ziet direct welk kleurschema je te pakken hebt. Sleek Divine Oh So Special.

Dit is de daadwerkelijke palette-verpakking. Dit is de klassieke Sleek-uitstraling: Het grote logo met shiny en matte zwart.

Even een snelle blik:

En dan de swatches:

De bovenste rij van links naar rechts

De onderste rij van links naar rechts

Wat is jouw favoriete palette?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply teddlicious

  Prachtig! Deze staat nog op mijn wishlist!

  17 juni 2012 at 14:45
  • Reply Geanne Schutter

   Absoluut een goede keus! Ik ben erg erg blij mee en de verschillende tinten mat en shimmer zijn fijn te combineren.

   18 juni 2012 at 14:28
 • Geef een reactie