Follow:
Fashion

Stijlvol warm blijven met Zara tartan sjaal dupe

zara dupe tartan sjaal ebay
Ken je die prachtige blauw/groene tartan sjaal van Zara nog? Ik wel, maar helaas kon ik ‘m nergens meer vinden! Alweer te laat, dat gebeurt me wel vaker. Tot iemand in mijn Instagram-feed het had over zo’n sjaal via Ebay bestellen. Dat moest ik natuurlijk proberen! En na een vrij vlotte verzending vanuit China heb ik nu een heerlijke warme en stijlvolle sjaal in huis!
 
Ik wilde de sjaal zo graag, maar ik had er nog helemaal niet aan gedacht om op Ebay te gaan kijken. Maar wat ben ik blij met de sjaal die ik net binnen heb! Het blauw/groene motief is bij alle verkopers alleen verkrijgbaar als grote vierkante lap en niet in de traditionele vorm van een sjaal. Maar hierdoor hangt ‘ie wel erg mooi, vind ik zelf! En omdat de sjaal zo groot is, kun je er lekker in wegkruipen of nochalant over je schouders draperen. Heel veelzijdig en stijlvol dus!
 
 
zara dupe tartan sjaal ebay

In het midden ligt mijn Samsung S4 telefoon, zodat je een goed beeld krijgt van het formaat.

 
 
De sjaal is gemaakt van acryl. Nu ben ik niet hel erg bekend met de eigenschappen hiervan (ik koop voornamelijk katoenen kleding en accessoires) maar het is lekker warm en kriebelt niet. Een groot voordeel voor een sjaal dus! Het enige nadeel is dat er wel wat pluisjes los komen wat bijvoorbeeld in je lipgloss (of erger, je wimpers!) kan gaan zitten. Dat is bij mij nog niet gebeurd, maar ik zag wat pluisjes op mijn tafel waar ik aan werk, dus dat wilde ik wel even vermelden.
 
 
zara dupe tartan sjaal ebay
 
Uiteindelijk betaalde ik omgerekend ongeveer €10 inclusief verzending voor deze sjaal. Een koopje, helemaal omdat het uit China moet komen. Ik weet de prijs van de sjaal van Zara niet meer uit mijn hoofd, maar volgens mij was deze bijna €30. Best prijzig voor een sjaal, dus Ebay is zeker een goede optie om eens te kijken naar een dupe/lookalike.
 
 
Zara dupe tartan sjaal ebay
 
Een paar tips
– De meeste verkopers uit China bieden gratis verzending aan
– Kijk altijd of de verkoper een foto van de sjaal zelf heeft, en niet alleen fashionista’s die een vergelijkbare sjaal dragen. Je wil natuurlijk dat de sjaal die je daadwerkelijk koopt, wel een beetje mooi is en niet te goedkoop oogt.
– €10 is het goedkoopste wat ik ben tegengekomen voor een sjaal in dit motief. Soms staat er een ‘vanaf prijs’ bij de advertentie, maar als je dan de blauw/groene selecteert, gaat de prijs alsnog omhoog.
– Lees altijd de reacties over de koper. Ik heb al meerdere malen gekocht bij de verkoper die hieronder vermeld is, en heb er nooit problemen mee gehad. Krijgt de verkoper veel slechte beoordelingen, kijk dan liever naar een andere verkoper met betere reviews.
– Ebay staat bekend om zijn prijs-kwaliteitverhouding. De sjaal is goedkoop, maar zal waarschijnlijk wel van een andere kwaliteit zijn dan die van Zara. Voor mij geen probleem, maar wees daar gewoon bewust van.
– De sjaal past niet door de brievenbus dus je ontvangt het met de pakketdienst. Er is geen trackingcode dus dat is wel lastig met wanneer je thuis moet zijn.
 
 
De sjaal kun je via deze link terugvingen op Ebay en ik heb ‘m gekocht bij deze verkoper.
Geen fan van dit motief met blauwe en groene tinten? Er zijn nog veel meer kleuren verkrijgbaar!

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie