Follow:
Persoonlijk

Sweet Suzie 2.0 | Nieuwe layout, nieuwe content


Welkom op de vernieuwde versie van Sweet Suzie!

Acht jaar geleden begonnen ik te bloggen, lang voordat het echt populair was en mensen het zien als een manier van geld verdienen. Ik schrijf, dat is nu eenmaal mijn passie en ook letterlijk mijn werk naast Sweet Suzie. En in acht jaar verandert niet alleen het sociale landschap (hallo Instagam!) maar ook zelf ben ik in acht jaar een heel ander persoon geworden. Dat leidde er twee jaar geleden al voor dat ik onder de naam Sweet Suzie verder ging (in plaats van Sweet Suzie) en dat zorgt ook nu voor veranderingen. Ik vertel je wat er allemaal gaat veranderen.


 

Wat kun je verwachten op Sweet Suzie 2.0

Met de vernieuwing van Sweet Suzie geef ik je een seintje dat er wat betreft de inhoud ook wat kleine veranderingen zullen plaatsvinden. Je leest gewoon nog ongeveer dezelfde content als voorheen, maar de onderwerpen zullen iets breder worden. Veganisme en reizen zijn de belangrijkste onderwerpen. Maar ik merk om mij heen dat veel lezers en ook andere bloggers geïnteresseerd zijn in spiritualiteit maar zich daarvoor schamen. Sommigen noemen het kort eens op Instagram maar verwijderen hun post dan weer omdat ze niet als hippie gezien willen worden.

Maar als er iemand een hippie is dan ben ik het wel! En daarom is dit niet langer een onderwerp die ik vanuit schaamte links laat liggen. Ga je dan nu alleen nog maar artikelen zien over edelstenen, chakra’s en wierook? Nee, daar hoef je niet bang voor te zijn. Spiritualiteit kun je ook betrekken bij persoonlijke ontwikkeling en mindfulness. Gek genoeg hebben we die woorden wel volledig omarmt in de moderne maatschappij. Met enige regelmaat zul je hier een artikel over aantreffen op Sweet Suzie. Ik begeef me al twaalf jaar in de wereld van spiritualiteit en ik zeker weet dat er meer millennials zijn die voorzichtig kennis willen maken met deze thema’s.

 

Blijf Sweet Suzie vooral ook volgen op social media via de volgende kanalen:
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Youtube
Bloglovin’

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply The Green Guide

  Héél mooi én super leuk, want ik vind spiritualiteit ook geweldig 🙂 Weet er zelf alleen nog niet zoveel vanaf, dus ik kijk er naar uit 🙂

  7 juni 2018 at 18:27
  • Reply Geanne

   Dankje en leuk om te horen dat je het zelf ook wel interessant vindt!

   11 juni 2018 at 11:38
 • Geef een reactie