Follow:
Persoonlijk

Sweet Suzie says goodbye

Sweet Suzie says goodbye

Bijna tien jaar lang heb ik mijn leven en passies gedeeld via Sweet Suzie. Eerst als reisblog toen ik in Amerika woonde en werkte als au-pair, later als beautyblogger op It’sAboutBeauty en de laatste jaren als Sweet Suzie. Een decennia lang was bloggen mijn grootste passie, waar ik met liefde al mijn vrije tijd in stak. Zelfs toen ik chronisch ziek werd en eigenlijk mijn energie beter moest verdelen. Ook toen besloot ik dapper door te bloggen en hier vele uren per week in te steken. Want ik haalde daar zoveel plezier en voldoening uit, dat het me alle vermoeidheid, stress en werk waard was.

Soms kom je echter op een punt aan waar het plezier verdwijnt en het vooral voelt als ‘moeten’, ‘werk’ en een ‘verplichting’. Dat was het afgelopen jaar voor mij. Een jaar waarin ik weinig plezier haalde uit Sweet Suzie, waar ik veel van mijn energie moest steken in iets waar ik eigenlijk geen zin in had. Een jaar waarin ik langzaam en met oprechte tegenzin tot de conclusie kwam: het is tijd om er een punt achter te zetten. Het is tijd om mij te richten op nieuwe avonturen. Sweet Suzie says goodbye.

Lees hier meer:

Vaarwel zeggen tegen alle lieve volgens die mij steeds verblijdden met reacties en lieve berichtjes. Vaarwel zeggen tegen een hobby waar ik tien jaar lang mijn ziel en zaligheid in heb gestopt. Vaarwel zeggen tegen de wereld van bloggen en alle lieve bloggers die ik heb mogen ontmoeten. Het was me een waar genoegen!

Er staan honderden artikelen op Sweet Suzie en die blijven allemaal online staan. Dus heb je een lekker recept gevonden, dan kun je die zeker blijven opzoeken. Vanaf het voorjaar van 2019 zal Sweet Suzie worden teruggezet naar een simpelere versie via WordPress.com, waardoor een aantal opties mogelijk verdwijnen. Belangrijk is dat dus alle content wel blijft bestaan.

Wat ook blijft bestaan, is het Instagram-account van Sweet Suzie. Of die naam in de toekomst altijd hetzelfde zal blijven, is nog even de vraag. Vooralsnog blijft alles daar zoals je het gewend bent. Ik scroll iedere dag door Instagram om te kletsen met anderen en te zien welke ontwikkelingen er zijn in de veganistische wereld. Volg me daar dus zeker als je nog geen afscheid wil nemen van Sweet Suzie.

 

Nu rest mij alleen nog te zeggen: Bedankt voor tien mooie jaren!

Previous Post

You may also like

2 Comments

 • Reply sabrina

  Wat jammer, maar begrijpelijk. Je moet doen wat het best is voor jou en je kunnen! Het ga je goed en thx voor alle mooie artikelen!

  8 december 2018 at 15:55
 • Reply Mariëlle

  Wat knap dat je deze keuze maakt! Fijn weekend <3

  8 december 2018 at 16:24
 • Geef een reactie