Follow:
Persoonlijk, Tag

TAG | 25 belangrijke levensvragen

25 belangrijke levensvragenSommige vragen moet je gewoon eens in je leven beantwoord hebben. En deze vragen gaan nu de ronde op vele blogs en met vele leuke antwoorden. Ook ik doe de ’25 belangrijke levensvragen TAG’ en deel zo een aantal diepe en filosofische gedachten met je, haha. Kijk je mee naar mijn antwoorden op de levensvragen van een twintiger anno 2015?
 

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
25 belangrijke levensvragen
 

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Eerlijk gezegd kom ik bijna nooit in kroegen, maar als ik daar wel ben bestel ik vaak frisdrank. Omdat ik thuis alleen maar water drink, maak ik van de gelegenheid gebruik om een cola of cassis te drinken.

Welk woord gebruik je écht te vaak?
Van mijzelf weet ik niet goed welk woord ik vaak gebruik. Wat ik wel vaak doe is Engelse woorden en termen in een Nederlandse zin gooien. Want ja, Engels is nog steeds mijn favoriete taal!

Wat is je favoriete film?
Nu ik Netflix heb, kijk ik bijna dagelijks een film. Dat maakt het lastig om een favoriet te kiezen, omdat ik zoveel nieuws zie. Ik kan in ieder geval wel zeggen dat mijn favoriete genre de romantische comedy is.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van TV?
Alles series! Maar aangezien mijn favoriete Amerikaanse series bijna niet meer op tv zijn, kijk ik vaak naar TLC. Onder andere Say Yes To The Dress, Breaking Amish en Devious Mades kijk ik graag. En ik vind ook de docu’s erg interessant over andere culturen. Lekker TLC-en!

 
 
trevor hall kala
 

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Het nieuwe album van Trevor Hall (KALA) is net uit, dus daar luister ik veel naar. Het is beslist geen popmuziek, maar meer ‘humanistisch’. Prachtig als je er van houdt!

Naar wie was je laatste appje?
In een groeps-app met vriendinnen omdat we wat dingen aan het afspreken zijn voor volgende week.

Wat was je eerste e-mail adres?
Heel, heel lang geleden had ik op de middelbare school de bijnaam Elmo. Ik weet niet waarom, want Elmo (van Sesamstraat) vond ik helemaal niet leuk. Maar de nickname bleef, en dus moest die natuurlijk in mijn e-mailadres. Bewonder mijn creatie als twaalfjarige; Elmo4evah@hotmail.com. Die heb ik na de middelbare school direct verwijderd, maar grappig was het wel!

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Stiekem aan best veel dingen. Smakken bijvoorbeeld, of iemand die in de wachtruimte van het ziekenhuis het hele Nederlandse pop-repertoire gaat fluiten. En ik erger me ook aan onvriendelijke mensen.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Tijdens mijn ‘wilde’ dagen was ik op stap met vriendinnen. Zoals altijd bestelde ik mijn colaatje aan de bar, en niet veel later stond ik buiten te overgeven. Van frisdrank! En nee, er was niets in gedaan want ik had er goed op gelet. En leg dan maar eens uit aan iedereen voor de deur dat je écht geen drank hebt gehad.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Ik geloof niet dat ik echt een favoriete dag van het jaar heb, zelfs niet mijn verjaardag.

Wat is je favoriete emoji?
De knipoog en de smiley die een hartje ‘kust’.

 
 
Milan kitten
 

Katten of honden?
Absoluut katten! We hebben bij ons thuis altijd een kat gehad, en ik heb zelf ook een katje Milan. Natuurlijk vind ik honden ook leuk en lief, maar als ik een huisdier voor mijzelf zou moeten kiezen, is dat toch de kat.

Utrecht of Amsterdam?
Groningen! Maar als ik uit deze twee moet kiezen, dan zeg ik Amsterdam. Beide steden zijn mooi, maar Amsterdam kies ik sneller als ik even een dagje weg wil.

 
 
25 belangrijke levensvragen
 

Koffie of thee?
Altijd thee want ik lust geen koffie. ‘s Ochtends drink ik altijd groene thee met lemon grass en de rest van de dag wisselt het heel erg. Ik hou wel van zoete thee zoals bosvruchtenthee of de herfstthee van Pickwick. En vroeger dronk ik mijn thee met suiker, maar dat doe ik al jaren niet meer.

Serie of film?
Ik ga voor series! Deze zomer heb ik de gehele Gossip Girl opnieuw gekeken, alles van The Vampire Diaries, Drop Dead Diva en ik ben ook nog bezig met New Girl. Ik vind films ook erg leuk, maar daar moet je echt voor gaan zitten. Een aflevering van je favoriete serie is daarin makkelijker en korter.

 
 
25 belangrijke levensvragen

 

Engeland of Amerika?
Is dat nog niet duidelijk? AMERIKA! Het land waar ik gewoond heb, waar ik van gedroomd heb en waar ik nog regelmatig met een glimlach aan terugdenk. Als aupair was het leven soms pittig, maar wát een prachtland! In 2013 ben ik nog een keer teruggegaan naar het gezin waar ik woonde/werkte en naar New York. Ik zou er nog graag een keer naartoe willen en dan de andere kant van het land zien.

Vlees of vis?
Beide vind ik lekker, en ik eet iedere week vis en vlees. Vlees is wat makkelijk te verwerken in allerlei gerechten, maar vis zie ik echt als een traktatie. Heerlijk!

 
 
25 belangrijke levensvragen
 

Drank of drugs?
Als ik drank mag beperken tot enkel cocktails, dan kies ik drank. Ik vind bijna alle alcohol smerig, zoals bier en wijn. Het enige dat ik oprecht lekker vind, zijn cocktails. En drugs heb ik nog nooit aangeraakt en dat ben ik ook niet van plan.

Spice girls of Backstreet boys?
Vroeger had ik wel posters van de Spice Girls in mijn slaapkamer, maar een echte fan ben ik nooit geweest. Van de Backstreet Boys eigenlijk ook niet, dus beide maken me niet echt warm.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Geen, want ik kan me niet herinneren dat ik er naar gekeken heb.

Bert of Ernie?
Ik vind ze beide verschikkelijk!

Buurman of Buurman?
Buurvrouw?

Meest random feitje over jezelf?
Mensen denken dat mijn huis altijd spik en span is, maar in werkelijkheid zou ik best wat vaker mogen schoonmaken. Want opgeruimd betekent nog niet sprankelend schoon.

 
 
Life quote
 

De belangrijkste levensles die je in de afgelopen jaren hebt geleerd?
“Life doesn’t happen to you, it happens for you.”  Alles wat gebeurt in je leven is voor een reden, dus je kunt het maar beter omarmen en genieten.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply TAG: 25 BELANGRIJKE LEVENSVRAGEN |

    […] de blog van Geanne [itsaboutbeauty] kwam ik de volgende tag tegen. Ik vond hem zo leuk dat ik besloot de vragen ook te beantwoorden. […]

    1 september 2015 at 09:11
  • Geef een reactie