Follow:
Tag

TAG: I ♥ Fall


Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen; de I Heart Fall Tag. Hierin geef je antwoord op een aantal vragen die gaan over make-up in de herfst, samen met nog een paar leuke vragen over Halloween. Op Youtube is deze tag erg populair en menig guru heeft het al op haar blog staan. Daarom leek het me een leuk idee om de tag te doen. En, als je wilt, mag je deze tag natuurlijk overnemen.

What is your favorite fall lip product?

Ik vind de herfst echt een geschikte tijd voor rode lippen. In de zomer draag ik vaak zachte en roze kleuren maar nu het kouder wordt wil ik lekker knallen. Dit doe ik het liefst met mijn nieuwe lipstick van Estee Lauder. Dit is in de kleur Nectarice van de Pure Color-collectie. Het is niet brandweerrood, maar geeft wel een mooie kleur af.
In de andere tags zag ik veel mensen kiezen voor een heel donkere lipstick met een pruim/aubergine kleur maar dat vind ik zelf niet zo mooi. Helemaal omdat de meesten in de herfst minder bruin zijn, staat zo’n donkere kleur best streng…

 

What is you favorite fall nail polish?

Mijn favoriete nagellak is No Shrinking Violet van Revlon. Een prachtige paarse kleur, met glans. Ik vind het mooi om tijdens de herfst kleuren die kiezen die wat donkerder zijn. Hoewel paars niet bij uitstek een herfsttint is, vind ik ‘m erg mooi voor deze tijd van het jaar. Je kunt hier de Nail Of The Day bekijken van deze kleur.

What is your favorite fall Starbucks drink?

Starbucks is in Nederland nog niet zo ingeburgerd als in Amerika, maar toch komen er steeds meer filialen naar ons land. In alle eerlijkheid kom ik er niet vaak, vooral omdat ik het nogal overrated vind. Daarnaast drink ik geen koffie en daarom betaal ik me blauw aan een normaal kopje thee. Maar mocht ik tijdens de herfst naar een Starbucks gaan, dan zal ik beslist een hot chocolate bestellen. Met slagroom. En siroop. Ja, zo’n caloriebom smaakt toch het lekkerste met alles er op en eraan. En warme chocolademelk is gewoon de ideale manier om weer een beetje warm te worden als je vanuit de frisse buitenlucht komt.

What is your favorite fall candle?

Deze kaars van Airwick is mijn absolute favoriet. Sowieso koop ik rond deze tijd eigenlijk alleen maar kaarsen met de geur van Appel & Kaneel, maar sommigen geven amper geur af. Deze is daar juist heel goed in. Hoewel ik het brand in mijn relatief kleine studentenkamer, ruikt wel het ‘hele huis’ naar de zoete appels en het kruidige kaneel. Ik ben er gek op! En Action verkoopt ze vrij regelmatig en dus zijn ze ook nog eens voordelig.

 

What is favorite fall scarf or accessory?

Ik ben niet zo uitbundig met mijn sieraden (ik kies vaak hetzelfde) dus daarom kies ik direct voor een sjaal. En dan het liefst een sjaal waar je lekker in weg kunt kruipen. Zoals op het plaatje hierboven, dat is echt waar ik van houd. Grove stiksels, leuke kleurtjes en vooral warm materiaal.

Haunted Hayride, Haunted House or Haunted Maze?

Omdat ik een tijdje in Amerika heb gewoond, ben ik ook getuige geweest van alle gekte rondom Halloween. En daarom kan ik deze vraag ook eerlijk beantwoorden want ik heb ze alle drie ondergaan. De foto hierboven is gemaakt in de Haunted Maze want met alle aupairs gingen we naar de lokale festiviteiten. Ik ben trouwens de blonde in het midden, zo’n 3 jaar geleden. Maar ik zal ze eerst even kort uitleggen wat deze dingen allemaal inhouden:
Haunted Hayride: Je gaat op een boerenkar over een parcours vol enge dingen. Mensen komen met een cirkelzaag op je af, klimmen bij je in de kar en laten je eigenlijk gewoon de hele rit schrikken.
Haunted House: Hetzelfde verhaal maar dan in een spookhuis. En laat ik je zeggen dat ze in Amerika hun Haunted Houses nogal serieus nemen. Je vertrekt in groepjes van 3 a 4 (kan op andere locaties anders zijn) richting het huis en ik was de gelukkige om achteraan te lopen. Terwijl de anderen dus snel door konden lopen als we iets engs zagen, kwam diegene vervolgens achter mij aan. Vreselijk eng, ik ben denk ik nog nooit zo bang geweest! En hoewel je zelf ook wel weet dat het allemaal nep is, denk je daar op dat moment wel anders over. Pure horror!
Haunted Maze: Je gaat in een maisveld opzoek naar de uitgang. In onze county was het een normaal pad, in anderen is het een doolhof. Alles is pikkedonker, je ziet niets en overal om je heen hoor je enge geluiden of springen mensen uit de bosjes.

Om even antwoord te geven op de vraag:
Het engste: het Haunted House. Dit was echt verschrikkelijk en ik ben nog nooit zo blij geweest om weer buiten een huis te staan. Vre-se-lijk!
Het leukste: de Haunted Maze.

What is your favorite Halloween movie?

Ik houd totaal niet van enge dingen dus ik kijk eigenlijk nooit de traditionele thrillers rondom Halloween. Maar als ik moet kiezen, zou ik zeggen dat Edward Scissorhands mijn favoriete film is voor deze tijd van het jaar.

What is your favorite candy to eat on Halloween?

Dat is een beetje hetzelfde als vragen naar je favoriete snoep voor Sintmaarten. En de meeste kinderen zullen zeggen: zolang het maar snoep is. Ik dus ook. Maar persoonlijk vind ik alle thema-snoepjes wel erg leuk en schattig, ookal smaken ze niet eens zo lekker.

What are you dressing up as for Halloween?

Gelukkig heb ik een stel vriend(inn)en die ook wel van een Halloweenfeestje houden, dus ik kan me dit jaar weer lekker uitleven. Omdat het nog een beetje een verrassing is, zal ik niet zoveel verklappen. De afbeelding hierboven is jullie enige hint, dus als je weet kun je dit achterlaten in de comments.

What is your favorite thing about fall?

Voor mij geen “oh, de mooie kleuren van de bomen en vallende bladeren”. Mijn favoriete ding is dat alle Amerikaanse series weer beginnen en ik dus wel MOET kijken hoe het met mijn favoriete karakters afloopt na een lange tussenpauze over de zomer. En dat doe ik natuurlijk het liefste met een fijne kaars aan en met warme chocolademelk. Heerlijk!

Goed, dat waren de vragen alweer. Als jij deze tag wilt overnemen, ga dan vooral je gang! En laat dan even een berichtje achter want dan kan ik zien wat jouw favoriete herfstdingen zijn.

Bron foto’s: We heart it & Google

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Jeany

  Leuk Geanne 🙂 al dat haunted spul is vast leuk om te doen 🙂 je hint, zie er vrij harry potter uit haha dus ik ga voor hermelien… of brintney spears haha gezien het school girl pakkie 😉

  25 oktober 2012 at 12:32
  • Reply Geanne Schutter

   Nou, je krijgt mij echt niet meer in de buurt van iets Haunted! Vond het eerst nog wel grappig, maar heb nog steeds trauma’s van dat Haunted House.. Brr….
   En over m’n kostuum doe ik nog geen uitspraken 😉

   25 oktober 2012 at 21:19
 • Reply Lies

  Wat een leuke tag! Om eerlijk te zijn was ik deze nog nergens tegengekomen, maar is wel erg leuk om te lezen. Ik vind Airwick kaarsen ook altijd heel erg lekker en vooral deze is zeker een lekkere herfstgeur. Bij jou hint dacht ik net zoals Jeany ook gelijk aan Hermelien van Harry Potter.

  25 oktober 2012 at 12:46
  • Reply Geanne Schutter

   Airwick rules! En m’n kostuum is nog even een ‘verrassing’, haha! Volgende week vrijdag zal ik wel een foto online zetten, dus volg me op Instagram (Geanneschutter) of twitter (@Itsaboutbeauty_) om het resultaat te zien 🙂

   25 oktober 2012 at 21:22
 • Reply Accessory

  Leuke tag! Misschien ga ik hem ook eens maken ^^

  26 oktober 2012 at 14:34
  • Reply Geanne Schutter

   Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete herfst-dingen!

   29 oktober 2012 at 12:44
 • Reply Eva

  Super leuke tag! Ik had ‘m al bij wat Amerikaanse YouTubers voorbij zien komen. Ontzettend leuke blog ook, ik ben je gaan volgen via bloglovin’.

  27 oktober 2012 at 18:05
 • Geef een reactie