Follow:
Uncategorized

TAG | Let’s Get Personal

Niagara FallsDoor de lieve Milou van LifestyleLou ben ik getagd om eens lekker persoonlijk te worden. Een aantal leuke vragen op een rijtje om meer te weten te komen over mij en natuurlijk mag je de tag zelf ook overnemen!

 

 
Wat hoor je op het moment van schrijven?
Ik luister nu naar Angry Hill van George Ezra. Ik vind hem echt een geweldige artiest en ik heb gek op zijn liedjes. Deze is op dit moment mijn favoriet, maar ook Budapest mag natuurlijk niet ontbreken.
 
Heb je ergens trek in op dit moment?

Niet echt nee. Ik zit dit te schrijven na de lunch, dus ik heb mijn buik nog vol. Niet dat dat voor mij altijd een garantie is dat ik nergens zin in heb, haha! Maar op dit moment hoef ik even niets. Hoewel, een kopje thee misschien?

 

kids

 

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Liever tien dan geen! Natuurlijk zal dat lastig zijn, helemaal als je MS hebt en dus weinig energie. Maar als ik de keuze moet maken dan lopen er absoluut kleine peutertjes over de vloer later! Ik zou me geen leven zonder kinderen kunnen voorstellen en ik weet dat ik dankzij mijn achtergrond van SPW en aupair al ervaring heb met het opvoeden en verzorgen van kinderen. Tien is niet ideaal, maar het is altijd beter dan niets.

 
 
Chanel
 
Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
In verhouding met anderen misschien wel, maar ik vind zelf van niet. Ik doe er gemiddeld zo’n twintig minuten over om mijn haar en make-up te doen en dat vind ik echt wel kunnen. Omdat ik nogal last heb van acne, besteed ik liever meer tijd aan een goede basis dan dat ik alles snel zou moeten afraffelen. Ook als ik een perfecte huid had, had ik nog aandacht besteed aan mijn uiterlijk; ik zie er graag verzorgd uit.

 
Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Ik ben eigenlijk vrij stressbestendig moet ik zeggen. Ik zou dan ook niet weten wanneer ik echt nerveus of zenuwachtig ben geweest. Geen idee dus wat ik doe, want dat komt niet zo vaak voor dat ik me echt kan herinneren wat ik dan doe.

 

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Jahoor, positiviteit is namelijk heel belangrijk. Als je in het leven niets hebt om om te lachen, lijkt het me maar een donkere en akelige plek.

 
rewind
Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

Soms wel, haha! Even een onhandige uitspraak wissen zou ik niet zo erg vinden hoor. Maar over het algemeen denk ik niet dat het een fijne optie is om te hebben. Het een leidt naar het andere en zonder die tussenstappen zou je nooit komen waar je nu bent.

 

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik ben echt een toekomst-denker. Nog voordat ik mijn eerste schooldag had gehad, wist ik al precies welke vakken ik in de vervolgjaren zou gaan volgen. Ik had alles namelijk al uitgezocht. Hetzelfde geldt nu ik aan het afstuderen ben. Ik kan alleen maar aan ‘straks’ denken, als ik een eigen huisje heb en bijvoorbeeld ook een katje kan aanschaffen.

 

thee 
Wat heb je voor het laatst gedronken?
Een heerlijk kopje appel-kaneelthee. Dat spul is gewoon zo lekker dat ik het iedereen kan aanraden! Ik gebruik gewoon het eigen merk van Jumbo.

 
Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik denk een optimist. Ik probeer wel overal het meeste uit te halen, ook als ik door mijn ziekte bepaalde tegenslagen ken. Zonder positiviteit en optimisme wordt de wereld wel een heel nare plek om te wonen.

 
cookies
Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Koekjes. Echt, het is mijn ultieme eten dat ik op ieder moment wel lust. Je kunt me gewoon nooit genoeg koekjes geven, haha! Het soort maakt niet zoveel uit, maar iets met chocolade of krakelingen zijn wel favoriet!

 
Afstuderen
Wat doe je morgen?
Morgen ben ik weer bezig met mijn afstudeerproductie. Ik heb nog een paar weken en dan moet alles af zijn. Het is dus de hoogste tijd dat ik eens flink aan de slag ga om zo mijn diploma in ontvangst te nemen in juli.

 
 

Ik vond dit een heel leuke tag om over te nemen. Ik ga niemand taggen want het is lastig bij te houden wie het allemaal al ingevuld heeft. Het is namelijk een best populaire tag. Mocht je ‘m overnemen laat het dan even weten, dan ga ik het lezen op je blog!

 

Bron foto’s: Weheartit.com

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Anne Solveig - annesolveig.nl

    Leuke tag!!

    10 mei 2014 at 20:39
  • Geef een reactie