Follow:
Beauty, Tag

Tag: Most Worn Summer Things 2012

Al een aantal weken gaat er een leuke tag rond in beauty-land: “Most Worn Summer Things 2012”.  In deze tag geef je aan wat je favoriete producten van deze zomer zijn. Als je op Youtube zoekt krijg je ontzettend veel video’s in de zoekresultaten, maar ook in de geschreven vorm is het ontzettend populair. Ook ik ga deze tag overnemen en met jullie delen.
Ben je benieuwd naar mijn favoriete producten van deze zomer?


Most worn nail polish
Mijn favoriete nagellak is Essie’s Turquoise & Caicos. Ik vind het zo’n mooie zomerse kleur, een stoere turquoise-kleur. Het is een lak die lang blijft zitten dus je hebt er extra lang plezier van.  Je kunt hier ook een NOTD zien.

Most worn scent
Mijn favoriete parfum is Dream Angels Heavenly van Victoria Secret. Het is een heel algemene geur en het is echt mijn favoriet uit Amerika. De tekst is ook al helemaal van het flesje af, zo gek ben ik er op!

Most worn hair product
Deze glansspray van HEMA is mijn favoriete haarproduct. Het is een eenvoudige manier om je haar wat meer glans te geven en het is heel voordelig. Helaas hebben ze onlangs de geur aangepast en ruikt het in plaats van bloemen opeens naar mannendeodorant. Jammer, maar het product zelf is nog steeds geweldig!

Most worn bag
Dit is mijn favoriete tas, een model van So Nize. Deze kreeg ik een keer bij een abonnement op Glamour en ik gebruik hem nu nog steeds bijna dagelijks. Het heeft de perfecte afmeting en draagt comfortabel aan je schouder of in de hand. Lees hier de blogpost die ik erover schreef.

Most worn shoes
De afgelopen zomer heb ik eigenlijk maar twee paar schoenen gedragen want ik ben erg kieskeurig met schoenen. Links zijn mijn navyblauwe slippers van Hollister, een Amerikaans surf-merk. Ze hebben een harde buitenkant van de zool maar het voetbed is heerlijk zacht. Deze heb ik vooral in huis gedragen. Daarnaast droeg ik mijn blauwe All Stars, de enige schoenen waar ik fatsoenlijk op kan lopen. Het was wel wat warm over de zomermaanden maar comfort is ook belangrijk voor mij.

Most worn accessory
Deze zonnebril van H&M (seizoen 2011) is mijn favoriete zonnebril maar ook mijn favoriete accessoire. Het model doet me altijd denken aan Whitney Port die ook een soortgelijke bril heeft. Het is net even iets uitdagender dan een gewone zonnebril omdat de onderkant van de glazen goud is. Klik hier om de foto van Whitney Port te zien.

Most worn clothing item
Ik houd in de zomer erg van ‘ribbel-shirtjes’. Dit zijn van die basic shirts met ribbelstof zodat het fijn zit tijdens de warme dagen. Ik heb even snel een paar uit mijn collectie gepakt want ik heb er heel wat in allerlei kleuren.
V.l.n.r.:  Grijs met knoopjes van H&M, Roze van Mossimo by Target, Donkerblauw van H&M, Blauw en grijs van Old Navy, Taupe van Primark.

Most worn foundation
Tot voor kort was dit mijn all time favorite foundation. Het is de Lasting Performance  van Maxfactor in de kleur 101. Het is een foundation die de hele dag goed blijft zitten en die een goede dekking geeft voor de onzuivere huid. Inmiddels is deze foundation bijna op en daarna ga ik verder met de Revlon Colorstay foundation. Maar omdat ik deze van Maxfactor de hele zomer heb gedragen is ‘ie toch mijn favoriet.

Most worn blush/bronzer
Dit is de blush van Benefit, Coralista. Deze blush is heel populair onder beautyliefhebbers en daarom kocht ik ‘m vorig jaar. Helaas maakt het mijn wangen wel wat onzuiver als ik het lange tijd achter elkaar gebruik, maar toch kan ik het niet laten. Ik probeer wel goed af te wisselen met andere kleuren, maar dit is echt een geweldige perzik-kleur.

Most worn lip product
Mijn favoriete lipproduct is de Revlon Lip Butter in de kleur Berry Smoothie. Dit is een heel fijne lipbalsem/lipstick en het geeft de perfecte hoeveelheid kleur af. De laatste tijd draag ik mijn haar weer wat vaker los en dan is lipgloss niet handig wanneer je op de fiets stapt. Deze lipbutter is heel eenvoudig in gebruik en daarom is het mijn favoriet van deze zomer. Je kunt hier mijn review lezen van dit product. 

Most worn mascara
Ik geloof niet dat ik deze mascara ooit heb genoemd op mijn blog, maar dit is mijn favoriet op dit moment. Het is de Lash Blast Volume van het Amerikaanse make-upmerk Covergirl. Dit is de ideale ‘basic mascara’ die ik heb gehad. Het werkt opzich prima voor 1 of 2 laagjes maar het is ook goed te gebruiken in combinatie met een andere mascara voor een extra laag. Het heeft een fijne grote borstel, de kleur is goed zwart en het is een relatief voordelig merk. Helaas is dit amper in Nederland te verkrijgen, maar het is wel een toppertje. Wanneer je andere beautybloggers dan ook over hun ‘wortel-mascara’ hoort praten, bedoelen ze deze. Ik denk niet dat ik dat hoef uit te leggen, het lijkt gewoon op een wortel.

Most worn eyeshadow
En dan eindig ik met mijn favoriete oogschaduw van deze zomer. Dit is Cappuccino, Please van Essence. Het is een roomkleur met een mooi shimmereffect. Ik gebruik deze kleur eigenlijk iedere dag als een basis voor mijn ooglooks. Het is mooi om de binnenkant van je ogen mee te highlighter en je kunt het mooi blenden met donkerdere kleuren aan de buitenkant van je oog. Daarnaast is het ook nog eens een heel goedkope oogschaduw.

Wat is jouw favoriete product van de zomer 2012?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Stephanie

  Wow, superleuke tag! Is het erg als ik deze een keertje overneem?
  En mijn favo product is… M.A.C prep + prime 🙂
  Liefs,
  Stephanie

  10 september 2012 at 19:12
  • Reply Geanne Schutter

   Hoi Stephanie, natuurlijk mag je de tag overnemen. Leuk dat je ‘m ook gaat doen!
   Laat je even weten wanneer het online komt? Ik ben namelijk erg nieuwsgierig naar jouw favorieten.

   10 september 2012 at 19:29
 • Geef een reactie

  Beauty, Tag

  Tag: Most Worn Summer Things 2012

  Al een aantal weken gaat er een leuke tag rond in beauty-land: “Most Worn Summer Things 2012”.  In deze tag geef je aan wat je favoriete producten van deze zomer zijn. Als je op Youtube zoekt krijg je ontzettend veel video’s in de zoekresultaten, maar ook in de geschreven vorm is het ontzettend populair. Ook ik ga deze tag overnemen en met jullie delen.
  Ben je benieuwd naar mijn favoriete producten van deze zomer?

  Meer…

  Previous Post Next Post

  You may also like

  2 Comments

 • Reply Stephanie

  Wow, superleuke tag! Is het erg als ik deze een keertje overneem?
  En mijn favo product is… M.A.C prep + prime 🙂
  Liefs,
  Stephanie

  10 september 2012 at 19:12
  • Reply Geanne Schutter

   Hoi Stephanie, natuurlijk mag je de tag overnemen. Leuk dat je ‘m ook gaat doen!
   Laat je even weten wanneer het online komt? Ik ben namelijk erg nieuwsgierig naar jouw favorieten.

   10 september 2012 at 19:29
 • Geef een reactie