Follow:
Tag

TAG: Sweater Weather

Sweater Weather
De Sweater Weather tag, waarschijnlijk heb je ‘m al eens voorbij zien komen. Ik had een filmpje opgenomen voor deze tag maar had deze keer een andere camera gebruikt. Het resultaat? Nog slechter dan wat ik normaal plaats. Dus, die ging in de prullenbak en daarom dat ik nu maar een geschreven tag plaats. Kijk je mee naam mijn antwoorden?

 
Sweater Weather
1. Wat is je favoriete geurkaars?
Ik brand graag geurkaarsen in deze tijd van het jaar. Mijn favoriet is een kaars die ruikt naar kaneel, cranberries of iets anders kruidig. Zolang het maar naar de winter ruikt, dan vind ik het prima. Op dit moment ben ik gek op de kaneel & appelkaars van Airwick.
 
 
Sweater Weather
2.Koffie, thee, of warme chocolademelk?
Ik drink geen koffie dus die valt al af. Verder drink ik het hele jaar door thee, dus dat link ik niet automatisch aan deze tijd van het jaar. Mijn favoriete drankje is dus warme chocolademelk, maar ik probeer dat tot één á twee keer per week te beperken.
 
 
Sweater Weather
3. Wat is jouw fijnste herinnering aan de herfst?
Schaatsen op Wollman Rink in Central Park, New York. Toen ik in Amerika woonde ging ik regelmatig naar NYC en zo ook in december. Met een hele groep aupairs zijn we gaan schaatsen in Central Park en hoewel het ijs niet echt glad was en het heel druk was, vond ik het wel super gaaf om het mee te maken.
 
 
Sweater Weather
4. Welke make-up trend kies jij? Donkere lippen, of winged eyeliner?
Hoewel ik wel een donkere lipstick heb, draag ik deze bijna nooit. Ik vind het gewoon niet zo mooi staan bij mijzelf. Winged liner vind ik daarentegen wel erg mooi, dus dat draag ik ook regelmatig.
 
 
Sweater Weather
5. Wat is je favoriete parfum voor herfst?
Ik draag graag mijn body spray van Body Fantasies in Vanilla Fantasy. Ik kocht deze jaren geleden in Amerika en vond ‘m zo lekker dat ik zo’n vijf flesjes heb meegenomen. Ik denk dat dat al genoeg zegt, haha! Maar in de herfst kies ik dus wel voor andere geuren en de meer zomerse parfums heb ik nu in de kast gezet en de meer kruidige geuren gebruik ik nu.

 
 
Sweater Weather
6. Show je meest gedragen sweater!
Ik draag heel graag comfi truien en dit is mijn favoriet. Het is een trui van America Today en hij is super warm! Ik ben er gek op, helemaal omdat het zo lekker zit.

 
 
Sweater Weather
7. Welke kleuren nagellak zijn een musthave voor de herfst?
Essie’s Bahama Mama is mijn ultieme favoriet voor de herfst en winter. Het is een donkere kleur met een paarse tint en het dekt ook nog eens heel goed. Sowieso vind ik dat nagellakken van Essie heel lang blijft zitten, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen.
 
 
Sweater Weather
8. Draag je liever skinny jeans of leggings?
Op het moment draag ik bijna geen leggings, en draag ik praktisch altijd een spijkerbroek. Dus absoluut skinny jeans, hoewel ik stiekem een ander model draag, namelijk bootleg.
 
 
Sweater Weather
9. Welke schoenen draag je het liefst, deze tijd van het jaar?
Gewoon leren laarzen. Ik heb nu al drie jaar hetzelfde paar, met daarnaast een mooie veterlaars. Ik draag dan ook de hele winter deze twee paar schoenen want ik vind het helemaal niet leuk om schoenen te shoppen, haha.
 
 
Sweater Weather
10. Wat vind jij het leukste aan de herfst?
Dat de blaadjes aan de bomen gaan veranderen, dat je weer je warme kleding uit de kast moet halen en alle fijne producten zoals geurkaarsen, plaids en lekker eten. Heerlijk!
 
 
Voel je vrij om deze tag over te nemen. Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden dus laat het even weten als je ‘m ook op je blog zet!
 
Bron afbeeldingen: Weheartit.com en Google

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Joyce

  Leuk om te lezen!

  7 december 2013 at 13:37
 • Reply Dagmar Valerie

  Wat heerlijk om te lezen en mooi ingevuld, echt een toffe tag!

  8 december 2013 at 13:40
 • Reply Sas / iliveformydreams.com

  Erg leuke tag om te lezen!

  20 februari 2014 at 14:29
 • Reply Rebels maar Romantisch

  Winged eyeliner vind ik ook heel erg mooi. 🙂 En wat cute dat lepeltje!

  22 februari 2014 at 23:41
 • Reply Svenja Slootweg

  Leuk ingevuld en prachtige foto’s bij gedaan. Erg leuk artikel zo:)

  8 april 2014 at 14:07
 • Geef een reactie