Follow:
Reizen, Travel

Thailand travel vlog 1 | Bangkok & Ayutthaya

Wie mij op Instagram volgt, zal het vast niet ontgaan zijn dat ik onlangs in Thailand ben geweest. Daar heb ik ook voor het eerst gevlogd, wat ik stiekem heel spannend vond. Vandaag zie je Thailand vlog 1 van mijn avonturen in dit prachtige land. Ik was een paar dagen in Bangkok, waar ik onder andere de Chatuchak Market bezocht en de prachtige tempels van Wat Phra. Ook ging ik een dag naar de oude hoofdstad van Thailand, Ayutthaya. Hier zag ik prachtige tempels en overblijfselen uit de 15e eeuw.

Thailand vlog 2 verschijnt binnenkort op Sweet Suzie. Daarin zie je wat ik allemaal deed in het tweede deel van mijn reis, in Phuket. Dus abonneer je zeker op mijn kanaal om dat niet te missen.

Kijk de video op mijn Youtube-kanaal als je de video niet kunt zien.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply The Green Guide

  Wauw, ZO gaaf!! Ik wil ook echt weer die kant op <3

  24 maart 2018 at 20:41
 • Reply Geanne

  Je bent er dus al eens geweest? Wat een mooi land he? Ik zou graag een paar maanden door Zuid-Oost Azië willen reizen want ik heb nu maar een heeel klein deel gezien.

  26 maart 2018 at 11:16
 • Geef een reactie