Wie mij op Instagram volgt, zal het vast niet ontgaan zijn dat ik laatst in Thailand ben geweest. Daar heb ik ook voor het eerst gevlogd, wat ik stiekem heel spannend vond. Vandaag zie je Thailand vlog 2 wat ik allemaal heb gedaan op de prachtige eilanden Phuket en Koh Phi Phi. Dit is ook waar ik mijn vriendin eindelijk weer zag sinds ze vorige zomer naar China vertrok om in het onderwijs te werken. We hebben een geweldige tijd gehad in Thailand en deze vlog is zeker iets dat ik nog regelmatig terug ga kijken.

Kijk ook Thailand Travel Vlog 1 van Bangkok en Ayutthaya

Kijk de video op mijn Youtube-kanaal als je de video niet kunt zien.

2 gedachten over “Thailand travel Vlog 2 | Phuket en Koh Phi Phi

    1. Geanne Post author

      Het was zeker ontzettend gaaf ja! Ik zou graag weer terug willen om daar voor langere tijd te reizen. Wát een mooi land!

      Reply

Laat weten wat je hier van vindt: