Follow:
Beauty

Thanksgiving 2012 + goede deals


Sedona Lace Black Friday Deals

USA-crazy, America-obsedded en gek van Amerika. Dat somt mij wel een beetje op. Voor wie het nog niet in de gaten heeft; ik houd van Amerika! En laat het vandaag een grote feestdag zijn voor mijn vrienden in het land van de mogelijkheden: Thanksgiving.  Jullie zijn allemaal slim genoeg om Google te gebruiken dus ik zal jullie niet vervelen met de geschiedenis en gebruiken van dit feest. In plaats daarvan wil ik jullie attenderen op een gave deal die morgen, vrijdag 23 november, loopt.
Want voordelig make-up kopen, daar houden we toch allemaal van?

Sedona Lace is een Amerikaans merk dat zich voornamelijk richt op de verkoop van kwasten en oogschaduw. Ieder jaar is er weer een leuke deal voor je klaargezet en kun je over de hele wereld genieten van aantrekkelijke prijzen. Zo kun je in de webshop allerlei leuke artikelen bestellen, want op Black Friday zijn in bijna alle winkels scherpe acties te vinden. Nu is Sedona Lace al niet heel duur, terwijl het kwalitatief goede producten zijn, maar op zo’n dag is het extra voordelig.

Ik zal nog even samenvatten wat de deals zijn:
– 50% korting op de hele assortiment
– Gratis 4-kleuren palette
– Gratis mini EB13 kwast (blending kwast)
– Eerste 3 bestellingen krijgen een kwastenset

Sedona Lace Black Friday Deals
Let op: Deze actie is alleen geldig op vrijdag 23 november, Amerikaanse tijd. Houd dit dus in de gaten bij je bestelling. EST is 6 uur eerder dan Nederlandse tijd!

Vorig jaar kocht ik al een aantal kwasten en daar ben ik nog altijd zeer over te spreken. Daarom heb ik besloten om ook dit jaar weer een bestelling te plaatsen en ben ik de afgelopen dagen al bezig geweest om producten te bekijken.

Dit zijn een paar dingen die op mijn verlanglijstje staan.
Klik op de afbeelding voor details en om naar de website van Sedona Lace te gaan.

88 Warm Eyeshadow Palete Sedona Lace

Source: Sedona Lace

88 Warm Eyeshadow Palette

Sedona Lace Brush Synthetic Small Angle - 773

Source: Sedona Lace

Synthetic Small Angle Brush (773) voor foundation, concealer of poeder rond je neus, ogen en andere hoekjes.

 

Sedona Lace Synthetic Blender - EB 13

Source: Sedone Lace

De Synthetic Blending Brush waar ik het al even over had. Je krijgt hier een mini van bij je bestelling.

Sedona Lace Pointed Crease - EB 15

Source: Sedona Lace

De Pointed Crease Brush om mooie ooglooks mee te maken.

 

Ken jij nog meer Amerikaanse winkels die Black Friday Deals hebben en die internationaal verzenden? Laat dan een berichtje bij de comments achter.

 
*Disclaimer: Ik ben op geen enkele manier betrokken bij het bedrijf Sedona Lace. Ik ben alleen erg enthousiast over hun producten en wil dit met jullie delen. Foto’s zijn eigendom van Sedona Lace.
Disclaimer: I am in no way affiliated with Sedona Lace as a company. I’m just a fan of their product and like to share. Photo’s belong to Sedona Lace*

Twijfel je over het tijdsverschil? Klik hier en kijk dan in het blokje aan de rechterkant. Daar staat de plaatselijke tijd van EST.

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lin

  Die pointed crease brush ziet er erg goed uit!
  Ik ga morgen eens kijken in de shop als ik er aan denk.

  22 november 2012 at 14:25
  • Reply Geanne Schutter

   Ik kijk erg uit naar mijn bestelling. Inderdaad, de pointed crease is in mijn winkelwagentje gegaan. Nu *ongeduldig* afwachten 🙂

   26 november 2012 at 16:57
 • Geef een reactie