Follow:
Beauty, Reviews

The Incredible Face Mask Review voor onzuivere huid

The Incredible Face Mask Zwarte gezichtsmaskers nemen langzaam de wereld over en iedereen heeft het er over. Maar werkt het ook echt zo goed als men zegt? Puistjes lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen, evenals blackheads. In samenwerking met Maybeauty testte ik The Incredible Face Mask, één van de populaire zwarte maskers van dit moment. In deze review lees je mijn ervaringen met dit product, mijn tips voor het gebruik ervan en je vindt een kortingscode van maar liefst 30% voor als je zelf zo’n masker wil proberen.
 
 
Merk: Maybeauty
Naam:The Incredible Face Mask
Verkrijgbaarheid: Online bij Maybeauty
Prijs: €25 voor 5 maskers + kwast

 
 
The Incredible Face Mask
 

WAT BELOOFT THE INCREDIBLE FACE MASK

“Verwijdert mee-eters en dode huid binnen een paar minuten! Houdt je gezicht schoon en gezond. Verwijdert olie, dode huid, mee-eters en acne op zachtaardige wijze.”

The Incredible Face Mask is een peel-ff masker, wat inhoudt dat je het van je gezicht moet trekken als het eenmaal droog is.

 
 
The Incredible Face Mask
 

WAT VIND IK VAN THE INCREDIBLE FACE MASK?

The Incredible Face Mask valt direct op met zijn diepzwarte kleur, wat het iets geks geeft. Direct als je de verpakking opent zie je deze donkere substantie, want overigens nergens naar ruikt. Het is enigszins stroperig om aan te brengen, maar met de kwast die je bij het setje krijgt, kun je het goed aanbrengen op je gezicht.

Tijdens de ‘inwerktijd’ merkte ik dat mijn gezicht steeds strakker stond, wat het geval is bij veel maskers. Sommige mensen vinden dat niet prettig, maar ik vond het niet heel storend. Maar houd er even rekening mee dat iets eten of drinken (of lachen) dan iets moeilijker gaat.

Toen kwam het moment supreme, het verwijderen van het masker. Omdat ik een vrij dikke laag had aangebracht, had het masker aardig wat stevigheid. Hierdoor kon ik het in één stuk verwijderen, precies zoals je van een peel-off masker mag verwachten. Het verwijderen was wel een beetje gevoelig, omdat de donshaartjes van je gezicht in het masker blijven plakken. Maar het is best te doen, als je voorzichtig bent. Na afloop was mijn gezicht heel erg zacht en glad. Ook de hoeveelheid mee-eters was afgenomen. Mijn huid was ook een beetje rood, maar dit verdwijnt binnen een half uurtje. Het schijnt bij dit type masker te horen.

Heb jij geen super gevoelige huid, dan is dit een leuk masker om eens te proberen. Mijn huid voelt namelijk echt zachter aan! Ik kan niet zeggen dat het alle puistjes van je gezicht haalt (dat kan ook helemaal niet), maar het doet wel degelijk wat.
 
 
The Incredible Face Mask

The Incredible Face Mask  
Mijn tips voor het gebruik van The Incredible Face Mask
– Breng het alleen aan op het gedeelte waar je last van onzuiverheden hebt. Niet rond je ogen!
– Zorg dat je met een wattenstaafje het nog natte masker verwijdert uit je wenkbrauwen. Zorg dat er ook geen haar in komt te zitten
– Breng een dikke laag aan. Dit geeft het masker stevigheid en zorgt ervoor dat je het makkelijker kunt verwijderen
– Laat het compleet drogen, ook al duurt dit misschien langer dan wat de verpakking zegt. Natte stukken kun je er niet goed vanaf trekken, want voor een enorme rommel zorgt
– Je kunt het ook alleen op je neus en kin aanbrengen

 
 

The Incredible Face Mask
 
Voordelen:
– Verwijdert blackheads en mee-eters
– Eenvoudig in gebruik
– Laat huid zacht en glad achter
 
Nadelen:
– Is wat gevoelig om te verwijderen
– Moet lange tijd drogen
– Je gezicht gaat strak staan tijdens het opdrogen
 
 
Wil jij ook The Incredible Face Mask proberen? Met deze kortingscode ontvang je 30% korting op je bestelling.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie