Follow:
Lifestyle, Persoonlijk

Time for a treat! Wishlist

wishlist personal
Wishlist behalen stage
Deze week was een belangrijke voor mij. Het was het einde van mijn stageperiode die een half jaar heeft geduurd. Ik heb de nodige tegenslagen gehad tijdens mijn stage en ik kan dan ook niet wachten om te horen wat mijn cijfer zal zijn. Deze week had ik mijn eindgesprek en hoewel daar wel een voorlopig cijfer is gegeven, moet mijn verslag eerst nog door de stagecommissie worden bekeken. Zij besluiten uiteindelijk of het gegeven cijfer van de docent realistisch is in vergelijking met het verslag.
 
Omdat ik twintig weken hard heb gewerkt om het beste van deze stage te maken, vind ik dat ik wel iets verdiend heb. Ik weet nog niet honderd procent zeker of ik het heb gehaald, maar daardoor laat ik me niet tegenhouden. Ik heb een wishlist gemaakt van een aantal leuke producten die ik wil kopen als beloning voor mijn harde werk. Wat ik hiervan ga kopen weet ik nog niet, maar ik ga het wel op korte termijn kopen of bestellen. Hier zie je alvast het overzicht en als ik mijn cadeau uiteindelijk in huis heb zal ik jullie verklappen waar ik voor heb gekozen.
 

wishlist personal
 
Canon remote control

Oorstekers met parels
Zilveren ring met parel
Canon 50 mm lens
Zilveren armband
Blond Amsterdam mok met naam

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Kimberly

  Wat een mooie dingen allemaal zeg! Je mag jezelf na die 20 weken wel goed verwennen, je hebt hard gewerkt!

  16 januari 2014 at 08:27
 • Reply Kim

  Wat leuk! En het is heel goed om jezelf af en toe eens te verwennen.

  16 januari 2014 at 13:13
 • Reply Lisa

  Leuke wishlist 🙂

  16 januari 2014 at 13:46
 • Reply Danielle Springer

  Mijn stage zit er ook op, maar dat was 10 weken. Je mag jezelf zeker verwennen. Ik ga over twee weken een camera kopen voor mezelf. Ik heb het verdiend vind ik 🙂

  16 januari 2014 at 13:47
 • Reply Suzanne

  Mooi wishlist meid! Vooral de 50 mm lens!

  16 januari 2014 at 13:48
 • Reply Sarah

  Leuke dingen! 🙂 Ik heb zelf de canon 50 mm lens en een remote, en het is echt een aanrader, zoooo fijn allebeI!

  16 januari 2014 at 17:22
 • Reply Sarah

  Oke gelukkig ging dit goed… Ik wilde een profielfoto instellen, niet mijzelf in een reactie erbij gooien haha…. SORRY!

  16 januari 2014 at 17:23
 • Reply Eva

  Ik heb de 50mm lens, echt een ontzettend fijne lens. Dat armbandje is trouwens echt mooi! Oh, en ik hou van Blond Amsterdam! <3

  16 januari 2014 at 17:39
 • Reply Sarah

  Wauw, wat mooi! Heb je zeker verdiend na 20 weken stageperiode. Stage is altijd zwaar! Dat armbandje vind ik prachtig.

  16 januari 2014 at 18:10
 • Reply Wendy

  Leuke lijst. En inderdaad, na zoveel inzet mag je jezelf wel belonen.

  16 januari 2014 at 22:22
 • Reply Sas / iliveformydreams.com

  Leuke items, ik wil ook ooit nog eens een blond mok 🙂

  19 januari 2014 at 09:05
 • Reply Kayleigh | Whatilove.nl

  Leuke wishlist heb je! Verwen jezelf maar goed 🙂

  22 januari 2014 at 19:11
 • Geef een reactie