Follow:
Reizen, Travel

TRAVEL | Portemonnee voor al je reisdocumenten

Travel walletDe zomervakantie is al bijna voorbij, maar er is één product dat ik graag met jullie wil delen. Want als jij net als ik altijd veel papieren en belangrijke spullen meeneemt in je handbagage, is het vaak lastig om juist dat ene papier uit je tas te pakken. Ben jij een reiziger met veel bagage, lees dan verder om meer te weten te komen over deze reisportemonnee.
 
Vorige week liep ik binnen bij de Kruidvat. Ik neusde even tussen de rommelschappen, je weet vast wel wat ik bedoel. Al die troep uit de reclamefolders, die vervolgens nog weken of maanden in de schappen liggen omdat niemand het wil. Maar wat ik daar ook aantrof was iets wat ik heel graag wilde hebben! Het gaat namelijk over deze reisportemonnee. 
 
Travel wallet
Wanneer ik reis, is dat vaak per vliegtuig. Dan heb je sowieso een aantal vaste dingen die je bij je moet hebben in je handbagage: je paspoort/id kaart, boarding pass, pinpas en contant geld, papieren met informatie over je reis/hotel/vervoer etc., eventueel een medicijnpaspoort en noem het maar op. Als ik dat allemaal in mijn handtas stop, moet ik gegarandeerd lang zoeken naar mijn paspoort als ik al bij de douane sta. En waar was mijn boarding pass nou? Een hoop onrust en dat vind ik ook altijd het meest vervelende van reizen.
 
Travel wallet
Maar ik heb nu een oplossing gevonden die mij erg handig lijkt! Want deze reisportemonnee zag ik liggen bij Kruidvat voor €3,99. Zoals je op de foto’s kunt zien heb je vele vakjes waar je van alles in kunt doen. Het past allemaal precies en zo heb je alles bij de hand. Sta je bij de douane, dan trek je je paspoort er zo uit. En moet je nog even kijken hoe dat zat met je aansluiting of aankomsttijd, dat heb je je papieren zo te pakken, zonder kreukels, vlekken en scheuren. De portemonnee is groot genoeg voor de standaard maten in de reiswereld. Denk paspoort, pasjes maar ook papieren en natuurlijk je boarding pass. Zo bewaar je alles netjes bij elkaar en alles past er qua formaat in. En omdat de reisportemonnee met een rits dicht gaat, kan er onderweg ook niets uitvallen!
 
Travel wallet
Ik heb nog even snel op internet gezocht naar het fenomeen reisportemonne/travel wallet. Je kunt ze blijkbaar bij meerdere winkels kopen, maar ze zijn een stuk duurder. De prijzen beginnen zo rond de €20,- en lopen op tot in de honderden euro’s. Hoewel ik dus de drogisterij inging en niet eens wist dat dit product bestond, was ik ook nog eens blij verrast met een super voordelige prijs. Typisch Kruidvat! Je weet niet dat je het nodig hebt totdat je het ziet.
 
Als jij regelmatig reist en ook altijd zoekt naar de juiste documenten, is dit misschien ook wel iets voor jou! Ik heb mijne dus bij Kruidvat gekocht. Ik heb ze vorige week niet in de folder zien staan, dus ik weet niet zeker of ieder filiaal ze heeft gekregen. Het is dus zeker de moeite waard om even bij een filiaal bij jou in de buurt te kijken naar deze reisportemonnee. Ik ga in september naar Turkijke en dat is gelijk de vuurdoop van dit exemplaar. Ik kan niet wachten!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Denise

  Oh wauw, hoe handig is dit! Fijn artikel!

  27 augustus 2014 at 10:47
 • Reply Manon

  Dat ziet er handig uit

  27 augustus 2014 at 16:53
 • Geef een reactie