Follow:
Fashion

Ugg-ish schoenen

Je houd er van, of je vindt ze oerlelijk. De Ugg. Je weet wel, die schoenen met een schapenvachtje binnen in. Super warm voor de winter dus.

Sinds vandaag heb ik ook een paar in de kast staan.

Ik ben lange tijd aan het twijfelen geweest of ik wel zulke schoenen moest kopen. Half Nederland loopt er op en  ze zijn misschien een tikkeltje lomp. Maar ze zijn ook heerlijk warm en makkelijk voor op een luie dag.

Uiteindelijk heb ik ze dus toch gekocht. Ze waren eerst €29,95 bij Miss Etam maar nu waren ze maar €15. Ik heb al goede winterlaarzen gekocht, dus deze zijn meer voor erbij. Maar ik denk wel dat ik ze veel ga dragen. Gewoon met een lagging en een jurk/lang shirt en je bent klaar. Ideaal voor als je in de winter nog iets langer in bed wil blijven liggen.

Ik ben erg benieuwd hoe ze me bevallen. Ik zal ze sowieso insprayen met een waterafstotend goedje. Ik wil natuurlijk geen natte voeten krijgen.


Ik heb overigens bewust gekozen voor het model met een dikke zool. Als ik iets lelijk vind zijn het van die jonge meisjes die helemaal scheef en uitgezakt op die schoenen lopen. Dit is allemaal wat steviger en je loopt er dus ook beter op.

Wat vinden jullie van Uggs?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Petra

  Ik vond ze altijd superlelijk. Dat is wel wat minder geworden, maar ik vind ze nog steeds niet mooi. In Amerika was het alleen zo koud -36 gevoelstemperatuur) dat ik voor $10 een paar heb gekocht op de vlooienmarkt. Ze zitten heerlijk, ze zijn lekker warm en ja, ze zijn gewoon fijn. Nu draag ik ze dus maar, haha!

  5 november 2011 at 20:10
  • Reply Geanne Schutter

   Ik heb ze ook heel erg lang niet mooi gevonden, maar ze zijn gewoon zo lekker warm!
   En inderdaad, in Amerika loopt iedereen er op;)

   7 november 2011 at 17:57
 • Geef een reactie