Follow:
Bloggen

Uitgeroepen tot ‘New kid on the blog!’

Beautyblogger Deb heeft een heel leuke categorie, namelijk ‘New kids on the blog’. Hierin geeft ze beginnende bloggers een zetje in de rug door iedere maand een top 5 samen te stellen van nieuwe blogs. En wie stond in de maand september ook in deze lijst?

Ik!!

Natuurlijk ben ik heel erg blij dat ik genoemd ben als nieuwe blogger op deze website. Op die manier kan ik veel meer bezoekers aanspreken. Als je dus ook via Beautygoddess op mijn blog bent terecht gekomen, welkom! Kijk eens rustig rond tussen mijn blogpposts en laat vooral een berichtje achter!

Ik wil dus nogmaals ‘Dank je wel’  zeggen!

Kijk vooral eens op de website van Deb voor leuke artikelen over beauty en om de andere bloggers van ‘New kids on the blog’ eens een bezoekje te brengen!

*Alle credits voor ‘New Kids On The Blog’ en de afbeelding gaan naar beautygoddess.nl

 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Deb

  Wat lief! Dank je wel!!

  25 september 2011 at 18:44
 • Reply Deb

  ps. opeens valt me jouw nieuwe banner (mooi!) en wat aanpassingen aan je lay-out op! Ziet er goed uit!

  25 september 2011 at 18:46
  • Reply Geanne Schutter

   Dank je wel! Had inderdaad even wat aanpassingen gedaan en ik heb eindelijk uitgevonden hoe je de ‘lees verder’ knop kunt gebruiken:) Dat maakt het allemaal net wat overzichtelijker!

   26 september 2011 at 19:23
 • Reply Adri en Hennie

  Super Geanne !!
  Gefeliciteerd met dit succes.

  xxx ons

  25 september 2011 at 21:07
 • Geef een reactie