Follow:
Uncategorized

Uitslag van de enquête | Jullie antwoorden

Enquete uitslag
Enige tijd geleden vroeg ik om jullie hulp. Door de enquête over Sweet Suzie in te vullen, hebben jullie mij inderdaad geholpen om een beter beeld te krijgen van mijn lezeressen en jouw interesses. Vandaag deel ik met jullie de uitslag zodat ook jij wat meer te weten komt over de bezoekers van mijn blog.
 
Demografie
Dat de bezoekers van Sweet Suzie voornamelijk vrouwen zijn, dat verbaast mij natuurlijk niets. Iedereen die de enquête ingevuld heeft, is vrouw. De leeftijdsvraag gaf daarentegen meer variatie. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat er ook lezeressen van 35 jaar en ouder langs komen, wat natuurlijk ontzettend leuk is! De grootste groep lezeressen is tussen de 15 en 24 jaar oud.

enquête
Interesse in Sweet Suzie en manieren van volgen
Uit de enquête blijkt dat jullie het vooral leuk vinden om reviews te lezen. Er wordt aangegeven dat dit de meest populaire rubriek is. Dat is leuk om te horen, omdat ik ook altijd veel tijd aan deze artikelen besteed om zo alle informatie aan jullie door te geven. Opvallend is dat artikelen over mode en de ‘Life Lately’s (instagram diary) juist minder gewaardeerd worden. Dat snap ik wel, omdat tegenwoordig veel bloggers wekelijks hun leven delen en ik daar zelf ook wel een beetje klaar mee ben. Gelukkig weet ik nu dus dat ik me niet hoeft te haasten om deze rubriek terug te brengen. Een tijdje geleden ben ik namelijk gestopt met deze Life Lately’s.
Wat volgers en social media betreft, is Bloglovin’ het platform waar de meesten mij via volgen. Twitter en Facebook komen daarna. De minste lezers volgen Sweet Suzie via Pinterest, terwijl ik dat juist een heel leuk platform vind.
 
enquête
 
Frequentie en Youtube
In de enquête vroeg ik jullie naar de frequentie waarin de artikelen verschijnen. Afgezien van november (drukke maand wegens verhuizing) komen er normaal altijd vier artikelen per week online. In de wereld van het bloggen is dat niet zo veel, maar gelukkig vinden jullie dat niet. Alle ondervraagden gaven aan dat vier artikelen precies goed is. Dat is een hele opluchting want zo blijf ik plezier in mijn werk houden, hoeven er geen artikelen in elkaar geflanst te worden en blijft de kwaliteit van de artikelen gewaarborgd.
Ook het feit dat ik weer filmpjes wil gaan publiceren wordt goed ontvangen. Jullie geven het aan leuk te vinden als er regelmatig een filmpje online komt en zeggen dat dit voor meer afwisseling zorgt. Toch vindt twee derde van de ondervraagden het niet per se noodzakelijk voor een beautyblogger om video’s te maken, dus ook hier is weer genoeg vrijheid om er mijn eigen weg in te vinden.
 
Op- en aanmerkingen
Onder aan de enquête was ruimte om suggesties achter de laten om Sweet Suzie te verbeteren. Ik vond het stiekem wel een beetje eng om deze vraag op te nemen, maar het is natuurlijk alleen maar bedoeld als opbouwende kritiek. Maar van kritiek was helemaal geen sprake! Er kwam heel duidelijk naar voren dat jullie blij zijn met mijn blog zoals deze is, dat jullie graag een bezoek brengen en woorden zoals prachtig zijn zelfs gevallen. Dat maakt mij natuurlijk ontzettend blij dus bedankt voor jullie lieve woorden!

Er was ook nog een leuke prijs te winnen voor iedereen die de enquete heeft ingevuld. Inmiddels is de winnares op de hoogte gebracht via een -email, dus check het e-mailadres dat je hebt ingevuld om te zien of jij gewonnen hebt.
 
 
Allemaal ontzettend bedankt voor je tijd en voor jullie antwoorden. Het doet me goed om te zien dat jullie mijn blog zo leuk vinden en het helpt mij natuurlijk om een nog betere blogger te zijn. Ik weet nu wat jullie leuk vinden en wat niet, dus daar ga ik in de toekomst zeker rekening mee houden.

Nogmaals bedankt!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat een mooi resultaat!

    2 december 2014 at 18:37
  • Geef een reactie