Follow:
Beauty

Unboxing Wie Wat Haar Bloggersbox #1

Wiewathaar unboxingNu ik net verhuisd ben naar een nieuwe stad, moet ik nog op zoek gaan naar een nieuwe kapper. Altijd een lastige klus, want bij wie moet je zijn voor een goed resultaat? Op de website van Wie Wat Haar kun je daarom snel bekijken welke salons bij je in de buurt zitten, en hiervan de reviews lezen. En je kunt ook allerlei (haar)producten terugvinden op de website. Ik ontvingen een speciale box voor bloggers en ik laat je zien wat daar in zat!
 
Op WieWatHaar.nl kun je niet alleen kappers bij jou in de buurt vinden en hier reviews van lezen, je kunt ook meer dan 6000 producten online opzoeken, verkoopadressen vinden en lezen wat anderen er van vinden. Het is dus een compleet platform gewijd aan haarverzorging. En als je net zoals ik nog je weg moet vinden in alles haar, dan is dat best makkelijk! Ik ga natuurlijk alle producten uit de bloggers box uitproberen en wie weet kun je nog wel een review verwachten!

 
 

Wiewathaar unboxing

L’Occitane body & strength scalp essence

Het eerste product is van L’Occitane, een merk waar ik direct blij van word! In het verleden heb ik wel eens vaker producten van dit Franse merk gebruikt, en ik weet dat de kwaliteit erg goed is. Deze body & strength scalp essence is een spray die je op je hoofdhuid aanbrengt en vervolgens haaruitval en breken/beschadigingen tegen gaat. Ik heb op het moment veel afgebroken lokken rondom mijn gezicht en ik zou graag willen voorkomen dat dit met nog meer haar gebeurt. Mijn interesse is dus zeker gewekt!

 
 

Wiewathaar unboxing

Scruples high definition shaping spray

Hoewel ik van nature al veel en vol haar heb, is een beetje extra volume natuurlijk nooit weg. Ik ben er dol op en dit product kan mij daar zeker bij helpen. De veelgebruikte manier met teasen van het haar is namelijk niet goed voor je haar. Deze spray zou niet alleen volume geven, maar werkt ook als haarspray en geeft glans. En dat alles zonder je haar plakkerig of hard achter te laten. In een latere review kun je lezen hoe deze high definition spray me bevalt.

 
 

Wiewathaar unboxing

Human + Kind apple & herbs shampoo en bodywash

Het is altijd leuk om nieuwe merken te proberen en daarom ben ik ook heel nieuwsgierig naar deze shampoo en bodywash van Human + Kind. Ik ken het merk wel van naam, maar heb er nog nooit iets van gebruikt. Dit product is speciaal voor de gevoelige huid en bevat geen parabenen, SLS en petrochemicals (ingrediënten afkomstig van petroleum). Ook test Human + Kind niet op dieren en daar wordt mijn hart een stuk blijer van! De shampoo ruikt heerlijk fris, is voor 99,6% natuurlijk en is mild genoeg voor dagelijks gebruik. Hier ben ik heel benieuwd naar en de handelswijze van Human + Kind spreekt mij ook erg aan.

 
 

Wiewathaar unboxing

Maxfactor wild shadow pencil in 40 Brazen Gold

In de bloggers box zat ook nog dit leuke oogpotlood van Maxfactor. Deze Wild Shadow Pencil 2-in-1 gel shadow and liner heeft een prachtige gouden kleur, maar er zijn nog veel meer kleuren op de markt. Een veelzijdig product dus, omdat je het zowel als oogschaduw als oogpotlood kunt gebruikt. Ik houd wel van dingen die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Ook dit product wordt zeker getest. Ik denk dat deze gouden kleur heel mooi is in combinatie met bruine tinten, helemaal over de zomer.

 
 

Wiewathaar unboxing
 
 
Zoals je kunt zien zitten er een aantal leuke producten in deze bloggers box. In de toekomst kun je misschien nog meer van dit soort boxen verwachten want er zijn gesprekken gaande! Het is natuurlijk erg leuk dat ik deze nieuwe producten met jullie kan delen en je zowel op mijn blog als op de website van Wie Wat Haar ook reviews kunt lezen.

 

Producten zijn beschikbaar gesteld door WieWatHaar.nl


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  Wat een leuke dingen!

  11 april 2015 at 17:53
 • Reply Anna Jirina

  Wauw, toffe producten! Leuke blog heb je trouwens, ik volg je nu. X

  12 april 2015 at 17:05
 • Geef een reactie