Follow:
Lifestyle

Uniek tintje in huis met een foto op hout

Uniek tintje in huis met een foto op hout
Nu ik mijn eigen huis heb, ben ik natuurlijk druk bezig met het inrichten ervan. Ik vind het nog best lastig om dit echt mijn huis te maken omdat het voor mij best groot is. Door wat persoonlijke items en foto’s op te hangen, hoop ik dat het steeds meer ‘mij’ wordt. Ik ontving een ontzettende mooie foto van mijn kitten Luna en vandaag deel ik de foto’s met jullie. 
 
Ik ben dol op Luna en dat mag iedereen weten. Ik heb haar de afgelopen weken niet gezien omdat ik al in Groningen woon en zij nog even thuis is bij mijn ouders. Toen ik dus ging kijken naar welke foto ik wilde gebruiken om te printen, was het deze van Luna. Mevrouw zit namelijk liever boven op de planten in een koude plantenbak, dan binnen in haar warme en zachte mandje. En ze kijkt zo schattig!

 

Uniek tintje in huis met een foto op hout
Ik heb er voor gekozen om de foto op hout te laten drukken in plaats van canvas. In mijn huis probeer ik namelijk natuurlijke producten te laten terugkomen en dit is een leuke manier om dat te doen. Via Webprint.nl kun je kiezen uit verschillende modellen canvas, hout en nog veel meer, maar ik ging uiteindelijk voor deze variant; de foto op hout luxe heet het. Het zijn drie houten panelen boven elkaar, die aan de achterkant vastzitten aan een vierkant plaatje. Aan dit plaatje kun je ook het meegeleverde haakje bevestigen als je de foto wil ophangen. Het formaat van mijn foto op hout is 30 x 30 centimeter. Een prima maat voor mijn huis, maar je kunt ook kiezen voor een groter exemplaar.

 

Uniek tintje in huis met een foto op hout

Het hout is heel mooi egaal en zonder noesten, zodat het resultaat zo goed mogelijk is. De nerf van het hout zie je wel, maar dat geeft het juist dat natuurlijke tintje. Ik hou er persoonlijk erg van, want niet alles hoeft glad en van plastic te zijn. En met de foto die ik heb gekozen komt het ook nog eens heel mooi uit door de vacht. De haren zijn haarscherp geprint en de nerf geeft het een bijna 3D-effect.


Uniek tintje in huis met een foto op hout
Toen de foto binnen kwam, was ik natuurlijk heel benieuwd naar de kwaliteit. Heel even dacht ik dat één hoek niet scherp was gedrukt, maar deze waas (rechts onderin) bleek al in mijn eigen foto te zitten. De rest is (zoals de oorspronkelijke foto) haarscherp en de kleuren zijn precies zoals ze zijn. Geen waas in rare kleuren, maar gewoon zoals je het mag verwachten. Ik heb bovenstaande foto’s dan ook niet in kleur gecorrigeerd (alleen de helderheid zoals ik met al mijn foto’s doe) dus dit is daadwerkelijk het resultaat.
De zijkanten van het hout zijn wit, waardoor het heel neutraal is voor ieder interieur. Ik heb toevallig veel witte accenten in mijn huis, dus het past perfect in mijn nieuwe huis.

 

Uniek tintje in huis met een foto op hout

Ik moet wel zeggen dat de inkt van dit product wel een beetje ruikt. Niet vies, misschien zelfs een tikje zoet, maar wel iets wat ik de eerste dagen rook in de ruimte waar ik de foto had neergezet. Het is beslist niet storend hoor, maar de eerste keer kon ik de geur gewoon niet helemaal thuisbrengen.

 

Al met al ben ik erg blij met dit product en met de kwaliteit van de foto. Natuurlijk hangt het resultaat af van de kwaliteit van de foto die jij gaat gebruiken, maar mijn foto heb ik gewoon met mijn telefoon genomen. In deze tijd waarin we voornamelijk foto’s maken met onze smartphones, is de kwaliteit dus nog steeds goed genoeg om uit te printen op canvas, hout of een ander materiaal.

 

* Dit product is aangeboden door Webprint.nl. Deze review is gebaseerd op mijn eerlijke bevindingen. Mijn complete disclaimer kun je hier lezen.

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat een mooie foto heb je gekozen!

    29 november 2014 at 16:48
  • Geef een reactie