Follow:
Persoonlijk

Update | Minder artikelen online door klachten MS

klachten ms

Na ongeveer twee jaar vrij te zijn geweest van actieve MS, heb ik dit weekeinde weer een ‘aanval’ gehad waarbij de zenuwen in mijn rechterhand- en arm zijn beschadigd. Hierdoor voelt het alsof mijn hand en arm continu slapen, alsof je er verkeerd op hebt gelegen of gezeten. Heel rottig want sommige dingen gaan gewoon heel lastig nu en alles kost meer energie.

Omdat het misschien nog wel zes tot acht weken kan duren voordat de zenuwen weer herstellen, heb ik besloten om mijn blog tijdelijk (en met pijn in mijn hart) op een rustiger pitje te zetten. Er zullen nog steeds artikelen online komen, alleen minder vaak dan je gewend bent.

Hopelijk zit ik over twee maanden weer vol nieuwe energie en met een ‘gezond’ lichaam artikelen voor jullie te schrijven!

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat vervelend zeg! Ik snap het wel rust goed uit

    7 april 2015 at 17:34
  • Geef een reactie