Follow:
Beauty

Urban Decay Naked Palette

Al maanden overwoog ik om mijn droompalette aan te schaffen, het Naked palette van Urban Decay. Een product waar menig beautyliefhebber dol op is en het komt dan ook regelmatig voorbij in beautyvideo’s op Youtube. Het palette bestaat uit twaalf prachtige kleuren met een neutrale kleur. Door deze kleuren is het ook zo populair want je kunt het iedere dag dragen en het staat mooi bij bijna alle kleuren ogen, huid en haar. Inmiddels is er ook een Naked II palette uit, een vernieuwde versie in een nieuwe blikken verpakking. De kleuren zijn te vergelijken hoewel ik de tint wat koeler vind.
Keer op keer liep ik Sephora binnen en bekeek ik dit geweldige product. Ik wilde ‘m zo graag maar durfde de knoop niet door te hakken. Het kost namelijk tussen de €40 en €50 en dat is beslist niet goedkoop. Maar eenmaal in Parijs was ik klaar voor mijn aankoop. Het is een leuk aandenken aan een prachtige stad en natuurlijk zal ik veel plezier beleven aan dit product.
Lees meer over het palette en zie swatches.

Hier zie je een snelle overview van de kleuren van het Naked palette. Mooie bruin- en goudtinten wisselen elkaar af in matte en shimmer.

Hier zie je ze nogmaals op een rijtje. Links zijn het vooral lichte kleuren en verder naar rechts komen donkere kleuren aan bod.

Het palette komt met een kwast van Urban Decay. Dit is een platte oogschaduwkwast met nylon haren. Doordat het zo ontzettend ‘nylon/plastic’ is heb ik het idee dat het minder kleur oppikt dan een kwast met zachtere haren, maar het is aardig dat het erbij zit.

Je krijgt ook een Eyeshadow Primer Potion kado bij je aankoop. Ik heb die al in de kleur Eden en dacht dat deze paarse variant kleurloos zou zijn. Gelukkig is dat niet het geval en ik kan niet wachten om deze te gaan gebruiken. Bij het Naked II palette krijg je een lipgloss in de plaats.

Een close-up
Van links naar rechts: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog

Swatches van links naar rechts: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked

Van links naar rechts: Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

Swatches van links naar rechts: Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

Zoals je kunt zien zijn de kleuren heel goed gepigmenteerd, hoewel de lichte kleuren een extra laag nodig kunnen hebben. Ik ben heel enthousiast over het palette en heb in de tussentijd al verschillende looks gemaakt met de kleuren.

Wat is jouw favoriete kleur?
Ben je benieuwd naar het Urban Decay Naked II palette, Tedje van Teddlicious heeft er een blogpost over geschreven.

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jeany

    pretty!

    11 september 2012 at 12:37
  • Geef een reactie