Follow:
Beauty

Victoria’s Secret Parfum

Omdat ik de maand november een boek heb geschreven, mocht ik van mijzelf een kadootje kopen. Ik wilde al een lange tijd een nieuwe parfum, maar kon in de winkels niet echt slagen. Toen herinnerde ik mij mijn favoriete geurtje uit Amerika: Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly. Ik heb het eens in zo’n roll-on flesje gekocht in de sale voor $3,- en was er meteen gek op. 

Helaas zat deze in mijn toilettasje dat ik ben vergeten in mijn tas te stoppen toen ik van Zweden naar Engeland vloog. Dus, niet alleen mijn make-up was weg, ook mijn parfum.
Maar ik heb inmiddels een nieuwe gekocht. Yay!

Voor mij was Ebay de gemakkelijkste optie om aan dit geurtje te komen. Vaak is het daar goedkoper en ook de verzendkosten zijn vaak lager.

Het was even zoeken, maar ik heb uiteindelijk een goede deal kunnen vinden. 15ml voor $20 inclusief verzenden. Dit kwam via Paypal uiteindelijk uit op ongeveer €15. Het grappige is dat er ook een verkoper in Nederland was. Die specifieke deal was een flesje van 7,5ml voor €15. Uiteindelijk heb ik dus een dubbele hoeveelheid, verzonden vanuit Amerika, voor hetzelfde geld.

Ik zeg goede deal!

Gelukkig had ik ook nog geld op mijn Amerikaanse PayPal account staan. Helaas kun je niet van land veranderen dus moest ik een nieuw account aanmaken en vervolgens het geld overmaken. Maar het is gelukt. En bovenal vind ik Paypal een fijne manier om internet-aankopen te doen.

Goed, slechts vijf dagen later lag de enveloppe al op de deurmat. Gelukkig was het zo’n enveloppe met dubblewrap aan de binnenkant, anders was er waarschijnlijk niet veel van over gebleven. Ik haalde namelijk het flesje eruit en had direct een scherf glas rechtop in mijn vinger staan. Auw!

De verzender had plakband geplakt over de dop zodat deze tijdens het verzenden niet los zou raken. Daardoor isnu wel en deel van de tekst van het flesje af. Maar ach, het ruikt nog steeds even lekker!

Even een paar feitjes:
Naam: Dream Angels Heavenly
Merk: Victoria’s Secret
Winkelprijs voor 30 ml: $42
Verklrijgbaar in 7,5ml, 15ml, 30 ml, 75 ml, 125 ml
Verkrijgbaar in alle Victoria’s Secret winkels met een beauty-department
Het is de meest verkochte parfum van deze keten!

“The perfume opens with notes of quince, cardamom, ivy and mandarin. The heart includes lotus, white peony, freesia, iris and violet. The base contains white musk, sandalwood, orchid and vanilla. The perfume was created by Ilias Ermenidis.”

Het wordt omschreven als een parfum dat geschikt is voor alledag. Het is niet bijzonder sterk en het heeft een geur dat eigenlijk heel subtiel is. Innocent en wearable.  Iedereen kan het dragen en het is natuurlijk niet voor niets parfum#1 in Amerika!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply roxannevde

  Leuk om te geven als cadeautje!

  26 december 2011 at 12:47
  • Reply Geanne Schutter

   Inderdaad geschikt voor een kadootje. Het is zo’n neutrale geur dat velen het lekker zullen vinden!
   Jammer dat het zo moeilijk te verkrijgen is in Nederland

   27 december 2011 at 17:11

  Geef een reactie