Follow:
Fashion

Victoria’s Secret Show 2013

Victoria's Secret 2013Stond 10 december ook gearceerd in jouw agenda? Dit was namelijk de dag waarop de Victoria’s Secret Fashion Show werd uitgezonden op CBS. Eenmaal uitgezonden in Amerika kun je het nu ook in Nederland kijken, bijvoorbeeld op Youtube. Ik heb natuurlijk gekeken en licht een paar dingen van de show uit die ik erg leuk vond. Kijk je mee?
 

Algemeen over de show

Wat was het weer een prachtige show dit jaar! Ik kijk al vele jaren naar de modeshows van het lingeriemerk en iedere keer ben ik weer enthousiaster dan het voorgaande jaar. De outfits waren prachtig en ook de live optredens vond ik erg leuk. A Great Big World kende ik nog niet, maar het optreden vond ik heel bijzonder! Een gewone man achter een vleugel, wat mooi dat dat in zo’n show kan! Om de show goed te weer te geven ga ik even per categorie benoemen wat ik er van vond.
 
 

Beste outfit
Victoria's Secret 2013

Wat ik altijd het mooiste aan de Victoria’s Secret show vind, zijn de vleugels van de angels. Bovenstaand tenue vond ik de mooiste van de avond en dat komt grotendeels door de vleugels. Wat ziet ze er geweldig uit! Daarnaast vind ik het mooi dat de outfit een rustige kleur heeft en niet te veel gekke dingen.
 
 

Slechtste outfit

Victoria's Secret 2013Tja, dit is gewoon niet mijn ding. Al die flower powerkleuren, maffe motiefjes en felroze ondergoed: nee. Deze outfit was onderdeel van de neoncollectie.
 
 

De million dollar bra

Victoria's Secret 2013

Dit jaar was het de beurt aan Candice Swanepoel om de meest dure bh uit de collectie te dragen. Ieder jaar is een andere angel aan de beurt en het is een ware eer om deze te mogen dragen. Deze Fantasy Bra kost een slordige tien miljoen dollar. En eerlijk gezegd, ik vind ‘m niet eens mooi! Veel te kleurrijk en opzichtig voor mijn smaak, maar het is natuurlijk wel gaaf als je als angel de eer hebt om het te showen aan de wereld.
 
 

Taylor Swift

Victoria's Secret 2013

Wouw, Taylor Swift zag er echt prachtig uit tijdens haar optreden. Helemaal in stijl met glitters en pailetten en een leuk jurkje ging ze over de catwalk en deed ze niet onder van de echte angels.
 

Fall Out Boy

Victoria's Secret 2013Het was heel grappig om het optreden van Fall Out Boy te zien, omdat ik vroeger veel naar hun muziek luisterde. Nu niet echt meer mijn ding, maar ik vond het wel tof dat ze zo’n band uitnodigen op de catwalk!
 
De show van Victoria’s Secret werd op 10 december uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Op 24 december is het op Net5 te zien in Nederland. Dan kun je dus met eigen ogen zien wat voor mooie outfits en optredens te bewonderen zijn tijdens de show van 2013!
 
 
Bron foto’s/photo source: Google
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Anne Solveig - annesolveig.nl

  Super gaaf is dit!

  14 december 2013 at 07:05
 • Reply Joyce

  Wat een mooie show is het weer!

  14 december 2013 at 12:22
 • Reply Kelly

  Prachtige foto’s!

  14 december 2013 at 22:35
 • Geef een reactie