Follow:
Fashion

Victoria’s Secret Show

Gisteravond was het dan zover. De modeshow van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret was op Net5 voor het eerst te zien in Nederland.

Ik vind het een fantastisch merk en kwam er dan ook vaak toen ik nog in Amerika woonde. Niet dat ik altijd met een tas naar buiten ging, maar het voelt gewoon super luxe. Ik weet nog dat ik in New York bij de enorme winkel binnenliep. Een verkoopster zei vrolijk:”Boven hebben we nog een etage hoor.” Mijn mond viel open. “Nog een etage?” Wow..

Ik wil graag een blog wijden aan de geweldige show die ik gisteren heb gezien. Doutzen vertegenwoordigde samen met nog een ander model Nederland tussen de andere modellen.

Ik laat hieronder wat foto’s zien van de show.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de show zelf:
Het was een groots spektakel in New York. Zangers Jay-Z, Kanye West en Maroon 5 en zangeres Nicki Minaj gingen optreden. Front row zat onder andere Beyonce.

Heel de modewereld was vertrokken richting deze show, zo leek het. En dat is begrijpelijk. Een prachtige show, mooie outfits, gezonde modellen en goede muziek.

Vooral toen de muziek van Gossip Girl’s Taylor Momson, The Pretty Reckless, begon te spelen, toen kon ik mijn geluk niet op. Ik vind het een geweldig nummer en dat ze dan zo’n ‘donker’ nummer gebruiken op zo’n show is geweldig.

Enig puntje van kritiek:
Ik vermoed dat wij de Amerikaanse versie van de TV-show hebben gezien. Wanneer de modellen namelijk in een string liepen of wanneer een broekje een beetje opkroop, zag je dat heel preuts weggeblurd worden. Typisch Amerikaans if you ask me…

 

Kortom: Een prachtige show, het is zeker de moeite waard om het nog eens terug te kijken. Probeer daarvoor de website van Net5, ik denk dat het daar wel mogelijk is. Je zult niet teleurgesteld zijn!
Je kunt het ook hier terug kijken

 

Voor diegenen die de show ook hebben gezien: Wat vind jij er van?

 

Copyright fotos: Victoria’s Secret

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply teddlicious

  ik heb de show nu 3 keer gezien, hij is echt gorgeous

  17 december 2011 at 11:47
  • Reply Geanne Schutter

   Echt gaaf he? Had het nog niet eerder gezien(wist niet dat het uitgezonden wordt) maar echt prachtig om te zien! Op naar de volgende show!

   25 december 2011 at 11:46

  Geef een reactie