Follow:
Fashion, Shoplog, Uncategorized, Video's

VIDEO | Primark Shoplog februari 2016

Vorig weekend heb ik in Enschede bij Primark geshopt en heb ik een aantal leuke dingen gekocht. In deze shoplog laat ik je zien welke items ik mee naar huis nam. Op het moment dat ik in de winkel was, hing er nog veel winterkleding zoals dikke vesten. De voorjaarscollectie heb ik nog niet kunnen vinden, dus als je nog even in wil slaan qua winterkleding, dan hangt er nog genoeg!

 
 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply me-licious

    Wat een leuke shoplog. Ben al een tijdje niet meer bij de primark geweest. Je komt altijd met een hoop dingen terug die je eigenlijk niet van plan was om te komen. Nu ben ik opzoek naar mooie zwarte platte schoenen, maar tot op heden is het niet gelukt om die in mijn maat te vinden. Jammer. Hahah geeft niet! We gaan gewoon nog een keer naar de primark.

    23 februari 2016 at 08:42
  • Geef een reactie