Follow:
Beauty, Video's

Video | What’s in my shower?

Het kan ontzettend leuk zijn om eens in iemands badkamer te neuzen. In deze video laat ik je zien welke er in mijn douche staan en hoe deze mij bevallen.

Klik hier als je de video niet kunt zien.
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply me

  Als je meer natuurlijke middelen wilt kopen zou ik de vitamine E gezichtsscrub van de Bodyshop laten, die heeft namelijk als enige van al hun scrubs microplastic als scrubdeeltje, niet echt natuurlijk en slecht voor het dierenleven in de zee. 😉

  20 november 2015 at 02:12
  • Reply Geanne

   Bedankt voor je reactie! Ik was niet op de hoogte van de plastic microdeeltjes in dit product, dus ik ben blij dat je me even informeerde. De zoektocht naar een milde gezichtsscrub gaat dus weer verder 😉

   22 november 2015 at 11:53
 • Geef een reactie