Follow:
Beauty, Nagels

Vrolijke Nail Art voor de Paasdagen

Nailart PasenAls Pasen geen goed moment is om mooie pastelkleuren in gekke patronen op je nagels te dragen, dan weet ik het ook niet meer. En als je net zoals ik niet zo goed bent met nailart, is er een andere, heel makkelijke manier om dit zelf te maken. Kijk je mee naar hoe ik deze vrolijke nagels maakte?
 
 
Nailart Pasen
Zoals ik al zei, ben ik echt een prutser als het aankomt op nail art. Bij mij zit de nagellak altijd overal, behalve op de plekken die ik graag wilde. En daarom besloot ik voor de makkelijkste vorm van nailart te kiezen, namelijk door gebruik te maken van een dotting tool. Dit is een soort pen, met aan het uiteinde een klein metalen balletje. Hiermee kun je eenvoudig stippen op je nagels zetten!

Mijn dotting tool is van Essence en heb ik eens gekocht bij Kruidvat. Ik weet niet of ze dezelfde nog verkopen, maar je moet ze relatief makkelijk kunnen vinden in de winkels.
 
 
Nailart Pasen

Voor de kleuren koos ik voor twee ultieme pastelkleuren uit mijn collectie. Beide zijn van Essie, mijn favoriete merk voor nagellak. Links zie je Tart Deco, een prachtige roze/oranje kleur, en rechts in Mint Candy Apple. Dit is een zachte mintgroene kleur die mooi bij het oranje past.
 
 
Nailart Pasen
Breng eerst de ene kleur egaal aan. Omdat dit lichte pastelkleuren zijn, had de groene kleur zeker twee lagen nodig. Als dit droog is, kun je beginnen met de stippen. Ik heb een heel klein beetje van de oranje nagellak op een stukje plastic gedaan (gewoon met het kwastje op het plastic smeren) zodat je niet met je dotting tool in het flesje nagellak hoeft en het één kliederboel wordt.

Probeer de stippen zo gelijk mogelijk aan te brengen. Ik koos er voor om ze kriskas op mijn nagels te zetten, maar je kunt de stippen ook in een bepaalde vorm maken. Even een topcoat aanbrengen als de stippen droog zijn en zo makkelijk is het!
 
Nu heb je dus geen excuus meer om met kale nagels aan het Paasontbijt te verschijnen!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat een schattige nail art

    2 april 2015 at 17:44
  • Geef een reactie