Follow:
Beauty, Reviews

W7 In The City palette, dupe voor Naked2 basics

W7 In The City paletteHet is je vast niet ontgaan dat Urban Decay een tijdje geleden twee nieuwe oggschaduwpalettes heeft uitgebracht; Naked Basics en Naked2 Basics. Prachtige producten, maar wel prijzig. Gelukkig heeft W7 (net als de andere Naked palettes) een dupe op de markt gebracht. Ik testte de W7 In The City en vertel je of dit een goede dupe is voor die van Urban Decay.
 
 
W7 heeft twee verschillende palettes van dit kleinere formaat. Ik heb slechts één gekocht, maar ik ga er van uit dat beide dupes zijn voor de van Urban Decay. In The City is de dupe voor Naked2 Basics en In The Mood is de dupe voor de eerste Naked Basics. Ze kosten €4,99 en dat is een vrij redelijke prijs als het een goed product is. Ik kocht de mijne bij Big Bazar.
 
 
W7 In The City palette
Bovenstaande kleuren zijn van het In The City palette. Zoals je ziet zijn de kleuren vrij koel. In het andere palette zitten meer warmere tinten. Alle kleuren zijn mat behalve de meest linke oogschaduw. Deze heeft een beetje een satin finish  dus niet helemaal mat, maar ook niet heel glanzend. Dit is handig voor een lichte kleur zodat je deze als highlight kunt gebruiken op je wenkbrauwbot of binnenste ooghoek, maar van mij had het nog wel iets glimmender gemogen.
 
 
W7 In The City palette
Erg handig is dat de kleuren op de achterkant staan. Helaas blijkt niemand bij Big Bazar slim genoeg te zijn om óf een tester te maken, óf te wijzen op de achterkant. Letterlijk ALLE palettes in het schap waren opengemaakt. En hoewel de oogschaduw zelf niet aangeraakt leek te zijn, is het wel frustrerend als je gewoon een leuk product wil kopen wat iemand anders nog niet heeft gebruikt.
 
 
W7 In The City palette
Ik heb geprobeerd een mooie look te maken met dit palette van W7. Helaas ging dat vrij lastig en dat komt vooral door de poederige structuur van de oogschaduws. Het is net als krijt, net is super droog en het is lastig te blenden. Ook is de pigmentatie beslist niet wat je mag verwachten. Je ziet het amper op het oog en ik had express al wat extra dik aangezet voor de foto’s. Hoewel ik de grotere palettes van W7 wel goed vind, is deze kleine dus zeker een tegenvaller.
 
 
W7 In The City palette

Dit zijn de swatches op papier. Ook hier moest ik weer erg hard drukken en veel oogschaduw gebruiken om resultaat te zien. Hoewel de kleurcombinatie wel mooi is en het idee van een dupe mij erg aansprak, is dit oogschaduwpalette van W7 voor mij gewoon niet wat ik er van verwachtte. Erg jammer!
 
 
Het W7 In The City oogschaduwpalette is voor €4,99 verkrijgbaar bij Big Bazar.

 
 

Wat is jouw favoriete oogschaduwpalette?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Jammer dat hij je niet helemaal bevalt, ik heb de andere versie en die is ook niet super maar wel oke!

  27 juni 2015 at 09:53
 • Reply Manon

  Ik vind hem juist wel heel erg fijn!

  27 juni 2015 at 13:52
 • Geef een reactie