Follow:
Persoonlijk

Persoonlijke Update | Weer naar het ziekenhuis door MS

ziekenhuis ms
Wie mij op social media volgt, heeft waarschijnlijk al gelezen dat ik weer voor behandeling in het ziekenhuis ben geweest. Ik heb weer een terugval van MS, waardoor het gevoel in één hand verstoord is. Het voelt een beetje alsof ik een hele dikke handschoen aanheb waardoor het veel moeite kost om kleine dingen vast te pakken. Voor de behandeling (met prednisolon) is het van belang dat ik zo veel mogelijk rust. Geen werk, geen blog en geen dingen die niet noodzakelijk zijn.

Voorlopig komen dan ook geen artikelen online. Mijn klachten spelen al langer, waardoor ik ook geen artikelen meer klaar heb staan voor de komende weken. Wanneer het gaat zal ik proberen iets te schrijven, zo niet dan blijft Sweet Suzie een tijdje stil.
 
Ik wil jullie alvast bedanken voor alle beterschapswensen en ik hoop snel weer te beginnen met bloggen. In de tussentijd kun je op Instagram op de hoogte blijven.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie