Follow:
Beauty, Reviews

Weleda Rosa Mosqueta Gezichtsolie

Weleda heeft een lijn speciaal voor de eerste lijntjes in je gezicht. Deze parels met gezichtsolie hebben eens in een beautybox gezeten (ik weet niet meer welke) en aangezien mijn vriendin ‘m niet gebruikte, mocht ik het hebben. Ik gebruik het al een hele poos maar heb er nog geen post over geschreven. Het wordt dus de hoogste tijd om jullie meer te vertellen over dit fijne product!

Wat Weleda zegt over dit product:
“Deze parels met de fijnste plantaardige oliën geven de vermoeide en belaste huid een extra impuls. Ze verminderen de eerste lijntjes en maken de huid weer vitaal en elastisch. Goede huidverdraagzaamheid dermatologisch bewezen.”

Ik gebruik de olie als een soort serum. Ongeveer 1 keer per week doe ik deze olie op mijn gezicht om mijn huid een beetje extra te geven. Ik denk namelijk niet dat deze parels gemaakt zijn voor dagelijks gebruik want daar zijn ze te vet voor.

Ik moet zeggen dat er een heel sterke geur aan zit dus je moet wel van rozen houden. De geur is nogal overheersend, hoewel ik het beslist niet vind stinken. Iedere keer wanneer ik het opbreng denk ik wel: “Ohja, dat ruikt inderdaad nogal naar rozen.”

Wat ik fijn vind aan dit product is dat het fijne ingrediënten zijn. Weleda leeft namelijk naar de volgende regels:
“- Gecertificeerde natuurcosmetica
– Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
– Vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën.”

De ingrediënten:

 Dit is de verpakking. Een fijne glazen pot en een plastic dop. Het is eenvoudig in gebruik en opent en sluit makkelijk.

De parels met gezichtsolie hebben een visachtige vorm en ze zijn zo’n centimeter lang.

Hoe gebruik je het:

Je hebt per keer 1 parel nodig.
Zorg ervoor dat je gezicht schoon en gereinigd is zodat de olie goed opgenomen kan worden door de huid.
Draai voorzichtig aan het ‘staartje’ totdat het breekt en de olie eruit loopt.
Breng de olie aan op je gezicht.

Ik kan trouwens wel aanraden om dit niet op te brengen vlak voordat je gaat slapen. Omdat het een olie is, ligt het aardig vettig op je huid. Wanneer je dus direct zou gaan slapen komt er meer op je kussensloop dan in je huid.
Zelf breng ik dit minimaal 30 minuten van te voren aan. Zo heeft het wat meer tijd om in je huid door te dringen.

Wat is jouw ervaring met Weleda? Heb jij ook wel eens gezichtsparels gebruikt?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jeany

  was even op je blogje aan het rondkijken en dit potje komt uit een goodiebag die ik besteld had 😉

  11 augustus 2012 at 22:10
  • Reply Geanne Schutter

   Jaa, die had je aan mij gegeven omdat je het zelf niet gebruikte. Ik ben er heel erg blij mee! X

   13 augustus 2012 at 14:36
 • Geef een reactie