Follow:
Bloggen

Welkom op de vernieuwde It’s About Beauty

oude layout
Toen je net op mijn blog aankwam, is je misschien wel opgevallen dat er een totaal nieuwe layout online staat. Dit was achter de schermen al langere tijd een projectje voor mij, omdat ik toe was aan iets nieuws. Het resultaat zie je hier. Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie mening over de nieuwe kleuren en andere elementen die ik heb toegevoegd. Ik vind het een stuk volwassener geworden en ik hoop dat jullie deze stap ook als iets positiefs zien.
 
En omdat ik het zelf ook altijd even om moet schakelen wanneer iemand aangeeft een nieuwe layout te hebben, laat ik jullie ook nog even zien hoe het er eerder uit zag. Zo krijg je een beter beeld van de veranderingen en de hele (vernieuwde) sfeer van Sweet Suzie.
 
oude layout
 
Ik heb via Pinterest veel ‘branding sheets’ voor blogs voorbij zien komen en besloot om zelf ook zoiets te maken. Dit heeft me geholpen een nieuwe stijl te kiezen en deze ook door te voeren in alle elementen in mijn blog. Misschien dat je het wel leuk vindt om zo’n sheet te bekijken, dus ik heb ‘m hieronder ingevoegd.

Style-Sheet-Itsaboutbeauty

 

 

Mocht je nog dingen tegenkomen waarvan je denkt dat het niet klopt (code wat uitgeschreven staat in plaats van onzichtbaar is etc.), dan hoor ik dat natuurlijk graag. Ik heb mijn best gedaan om alles netjes over te zetten, maar er kan natuurlijk altijd wat fout gaan.

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie er van denken dus ik lees het graag in de comments!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Squeaky Nails

  Wat gaaf, zo’n branding sheet! Ga ik ook eens naar kijken 😀

  9 december 2014 at 13:28
 • Reply Manon

  Heel erg mooi!

  9 december 2014 at 18:47
 • Geef een reactie