Follow:
Lifestyle, Reizen, Travel

Wereldkaart op hout als decoratie voor de traveljunkie

Wereldkaart

Wie net als ik van reizen houdt, probeert daar vaak ook aandacht voor vrij te maken in het interieur. Of het nu gaat om meegebrachte souvenirs of een wereldkaart in je woonkamer, een mooi aandenken aan je te gekke reis is natuurlijk heel erg gaaf. Sinds kort heb ik bovenstaande wereldkaart in huis. Het is niet alleen een eye catcher, maar biedt ook de mogelijkheid om al mijn reizen in kaart te brengen. Omdat het op hout geprint is, kun je er namelijk heel makkelijk punaises of spijkertjes in hameren om jouw bestemmingen via een draadje aan je thuishaven te koppelen. Ben je benieuwd naar dit mooie product, lees dan verder.


 
Wereldkaart 

Al jaren heb ik een wereldkaart op mijn dressoir staan, maar die goede vondst van de vlooienmarkt (€2!) had één groot nadeel. Het papier was namelijk een klein beetje gevouwen, waardoor er allemaal strepen in het papier zaten. Tijd dus voor een nieuw exemplaar, die niet beschadigd is. Toen ik werd benaderd door een website die wereldkaarten levert, was ik dan ook erg blij om een mooie wereldkaart op hout uit te mogen zoeken. Ik koos voor een traditionele wereldkaart, maar er zijn ook heel trendy exemplaren en ook een foto op canvas behoort tot de mogelijkheden.

 
 
 

De wereldkaart die ik heb, heeft een mooie grootte om aan de muur te hangen, of op een kast te zetten zoals ik heb gedaan. De kwaliteit is goed; je ziet nog wel de mooie kenmerken van echt hout, maar de tekst is goed leesbaar en scherp. Toen ik de spijkertjes voor mijn bezochte bestemmingen er in hamerde, moest ik alleen wel even goed kijken. Landen kun je makkelijk vinden maar een specifieke stad is even goed opzoeken. Ik vind het echt ontzettend leuk om die spijkertjes er in te maken en zo te zien waar ik allemaal al ben geweest. Voor het gemak heb ik Thailand er ook al ingezet, aangezien ik daar over een paar weken naartoe ga.

 
 
Wereldkaart 

Wat ik wel mis, is een mooie lijst of donkere zijkant. Ik heb de kaart tegen een witte muur staan, waardoor de wereldkaart een beetje in het niet valt. Ik ga daar denk ik zelf nog iets op bedenken. Dit is vast niet bij alle producten zo, maar toevallig heb ik gekozen voor een lichte wereldkaart op een lichte muur. Verder ben ik heel tevreden over deze mooie afdruk op hout. Hout geeft toch altijd wat meer sfeer en warmte dan een canvas of plexiglas. Het is dan ook leuk dat er steeds meer opties beschikbaar komen om ook zo’n prachtige afbeelding in huis te hangen. Deze realistische wereldkaart op hout is 90 x 60 cm groot en kost €109,95.

 
 

Heb jij ook een wereldkaart in je huis? En prik je daar ook een punaise in voor iedere bestemming?

 

Dit product heb ik ter review ontvangen. Zoals altijd
geef ik mijn eerlijke mening over het gekregen product.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie