Follow:
Beauty, Reviews, Winactie

Review en winactie | René Furterer 5 Sens olie

Rene Furterer 5 SensNu het zomer is, is het de hoogste tijd om je lichaam goed te hydrareren en het een mooie glow te geven. Want dat bruine kleurtje waar je al weken aan werkt (met zelfbruiner, geen zon), moet je natuurlijk op en top benutten! Ik ontving van Viata.nl deze René Furterer 5 Sens olie om te testen en in deze review lees je meer over dit product en mijn mening erover. Ook mag ik 2 verpakkingen van deze 5 Sens olie weggeven, dus lees snel verder om te zien hoe jij kans kunt maken.
 
 
Merk: René Furterer
Naam: Enhancing Dry Oil 5 Sens
Verkrijgbaarheid: Online bij o.a. Viata
Prijs: €32,50 voor 100 ml

 
 
Rene Furterer 5 Sens 

WAT BELOOFT RENÉ FURTERER 5 SENS OLIE

“Deze sublimerende droge olie is een kostbare alchemie van vijf plantaardige oliën van natuurlijke oorsprong, die de botanische knowhow van René Furterer belichaamt. De olie voedt en beschermt het haar en maakt het soepel en glanzend. Het kan ook op het lichaam worden aangebracht om de huid te hydrateren en dag na dag mooier en heerlijk zacht te maken. De zinnenstrelende luxe van kostbare oliën hult huid en haar in een sensueel betoverend parfum. Deze olie voelt satijnzacht aan en is niet plakkerig. Een veelzijdig product dat u het hele jaar door naar hartenlust kunt gebruiken.”

De producten van René Furterer kende ik nog niet, dus ik heb even opgezocht wat het precies voor merk is. Het begon allemaal met de Fransman René Furterer die in de jaren ’50 een oplossing zocht voor het beschadigde haar van de klanten van zijn haarzaak. Hij koos ervoor om natuurlijke producten te gebruiken om de hoofdhuid en haar haar weer zo gezond mogelijk te krijgen. En nu, vele jaren later, staat het merk nog altijd bekend om het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de heilzame werking van planten.

 
 
Rene Furterer 5 Sens

 

WAT VIND IK VAN RENÉ FURTERER 5 SENS OLIE

Deze René Furterer 5 Sens olie komt is een mooie glazen fles, wat het direct een luxe gevoel geeft. Het is een sprayflacon, wat het handig maakt in gebruik. Je kunt het namelijk direct op je lichaam spuiten, of eerst in je hand sprayen voordat je het in je haar verdeelt.

De 5 Sens olie ruikt heerlijk zoet en bloemig. Het doet mij aan een spa denken, omdat het een geur is die je niet zo snel bij andere cosmetica tegenkomt. Dit houdt wel in dat dit product parfum bevat, maar ik vind dat niet zo’n probleem. Er zitten namelijk ook veel verzorgende oliën in, onder andere avocado-olie, amandelolie en jojoba-olie.

De combinatie van vijf oliën zorgt ervoor dat dit product heerlijk in gebruik is. Het voedt mijn huid goed en laat het zacht achter. Het voelt echter niet vet aan op de huid en dat is een belangrijke eigenschap van deze René Furterer 5 Sens olie. Je sprayt het op je huid, wrijft het in en je bent klaar! Het glanst ook niet zoals sommige producten doen, maar het geeft je huid een subtiele glow. Heel erg mooi is dat!

Al met al ben ik heel tevreden over dit product. Het is door de spray makkelijk in gebruik, het ruikt heerlijk, voedt de huid en het belangrijkste: het trekt direct in en wordt niet plakkerig. Ik ben fan!

 
 
Rene Furterer 5 Sens
 
Voordelen:
– Dry touch dus voelt niet vettig aan
– Wordt direct opgenomen in de huid
– Ruikt heerlijk bloemig
– Luxe verpakking met sprayflacon
 
Nadelen:
– Niet overal verkrijgbaar
– Wat duurder in verhouding met andere oliën op de markt
 
 
Rene Furterer 5 Sens 

Winactie René Furterer 5 Sens olie

In samenwerking met Viata.nl mag ik 2 stuks René Furterer 5 Sens olie weggeven! Lees de voorwaarden hieronder en misschien heb jij binnenkort ook wel deze fijne olie in je bezit!

– Laat een reactie achter om te laten weten dat je meedoet met deze winactie
– Like de Facebookpagina van Viata
 Deel dit bericht van Viata over deze olie op je eigen Facebook-tijdlijn
– Volg Sweet Suzie op Bloglovin’
 
Je kunt tot 26 juli 2016 (23.59 uur) meedoen met deze winactie. De 2 winnaars krijgen persoonlijk bericht van mij en krijgen deze heerlijke olie thuisgestuurd.

 

 Dit artikel bevat producten die zijn aangeboden ter review/winactie

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Chantalle

  Wat een fijn review. Ik ben echt heel erg benieuwd nu! Ik waag zeker een kansje. Ik heb alle stappen gedaan.

  13 juli 2016 at 12:33
 • Reply Annette Guitoneau

  Ik doe graag mee. Artikel is gedeeld en FB pagina geliked. Jou volgde ik al 😉

  13 juli 2016 at 15:02
 • Reply sabrina

  Lijkt me heerlijk! Fijne geur en ik ben sowieso gek op olie! Alles gedaan en mijn mail is sabrina at denklicht punt nl
  Groetjes Sabrina

  15 juli 2016 at 18:16
 • Reply Anita H.

  Ik doe graag mee aan deze winactie.

  16 juli 2016 at 14:54
 • Reply Doortje Nicolai

  Je hebt me helemaal enthousiast gemaakt: deze dry Oil lijkt me ideaal voor mijn droge huid en mijn pluizige krullenbol!
  Ik heb vaker olie gebruikt, maar was niet blij met het resultaat; plakkerige huid en ‘verzwaard’ haar ..
  Ik kijk er naar uit om deze wonderolie van René Furterer te winnen en een stralende huid te krijgen met ‘tot in de puntjes’ verzorgde krullen! En die verrukkelijke geur is de kers op de taart..☺️
  Ik doe graag mee, volg je op Bloglovin en fb, Viata geliked en artikel gedeeld!

  19 juli 2016 at 21:54
 • Reply Natasja Smit

  Wat lijkt me dit een heerlijke olie, vooral omdat je zegt in je review dat hij snel intrekt en heerlijk zoet en bloemig ruikt. Ook dat hij niet vettig aanvoelt spreekt me erg aan, Daarom waag ik graag een kansje op deze René Furterer 5 Sens olie 🙂
  Ik heb de pagina van Viata geliked en het bericht over deze olie gedeeld, en volg je nu op BL

  20 juli 2016 at 21:52
 • Reply Nadia

  Lijkt mij heerlijk voor mijn beschadigd haar en mijn droge armen/ elleboog. Ik doe graag mee en heb alle stappen gedaan.

  25 juli 2016 at 23:52
 • Geef een reactie