Follow:
Winactie

WINACTIE | Win een Ritzo verzorgingspakket

Winactie RitzoEen tijdje geleden kon je een review lezen van een aantal producten van het merk Ritzo. Deze bevielen mij zo goed, dat ik nu een setje weg mag geven aan één van jullie! Zo kun je kennis maken met dit leuke Nederlandse merk en heb je direct de essentiële producten voor een goede gezichtsverzorging in huis. Als je wil weten wat je moet doen om kans te maken, lees dan verder.
 

Wat win je?

– Cleanser Gel-to-milk (100 ml)
– Cleansing Milk (200 ml)
– Day Cream Sensitive Skin (50 ml)
– Night Cream Rebalancing (50 ml)
 

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP DIT SETJE?

– Volg It’s About Beauty op Bloglovin’ en like dit bericht
– Like de Facebookpagina van Ritzo
– Volg Ritzo op Twitter
– Laat in de comments weten dat je meedoet en laat een geldig e-mailadres achter in het vakje
 
 
Deze winactie is open tot en met 14 augustus, 23.59 uur. Heel veel succes allemaal!
 
 
Wil je niet wachten of probeer je liever een ander product uit; met de code ‘GEANNE’ krijg je 10% korting op je bestelling!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Corinne

  Hi! Zag eerder deze maand je review al voorbij komen via de twitteraccount van Ritzo 🙂 Ben nu ook nieuwsgierig! Alleen de verpakking zit er al heerlijk fris en clean uit… Laat staan de producten zelf! Ik volgde al op twitter, FB had ik al geliked en ik volgde jou al op BL. Grz.

  2 augustus 2014 at 07:31
 • Reply Karlijn

  Hey! Super leuk deze winactie! Ik had de Facebook pagina al geliked, nu ook Twitter en ik volg je ook op BL, ik had ritzo al op de beautygloss party gezien en twijfelde toen al of ik wat zou kopen, maar toch niet gedaan, nu wel spijt van.. Dus ik doe graag mee met deze win actie !!
  xxxxx

  2 augustus 2014 at 11:44
 • Reply Dionne

  Ik ben heel benieuwd naar dit merk. Ik doe graag mee
  Diolifestyle@gmail.com

  2 augustus 2014 at 13:24
 • Reply Wieneke | Fashion Cranberry

  ben echt superbenieuwd!!! I’m in =)

  2 augustus 2014 at 13:45
 • Reply Tessa

  Wat een lekker cadeautje. Zou leuk zijn om te winnen, want dan is dit zeker te weten het leukste verjaardagscadeau, want ik ben bijna jarig!

  2 augustus 2014 at 15:03
 • Reply cheyenne

  De producten zien er goed uit. Ik kende de producten voor jou review nog niet. Leuk dat je er zo enthousiast over bent dat maakt mij erg nieuwsgierig . Ik zoek goede verzorgingsproducten want die heb ik nog niet gevonden. Ik zou het graag willen proberen.

  Ik heb alle stappen gedaan onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

  2 augustus 2014 at 16:07
 • Reply Anita te Gussinklo

  Lijken me heerlijke producten.
  Ik loot graag mee en volg je op Bloglovin.
  Ritzo volg ik op Facebook & Twitter.

  2 augustus 2014 at 16:29
 • Reply Anita H.

  Ik doe mee!

  2 augustus 2014 at 23:46
 • Reply Fabienne

  Ik doe mee!

  X

  3 augustus 2014 at 08:15
 • Reply Nadine

  Ik doe graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je ook op facebook en twitter.

  3 augustus 2014 at 22:33
 • Reply Manon

  Wat leuk, ik ben erg benieuwd naar deze producten dus doe graag mee!

  4 augustus 2014 at 11:14
 • Reply Wendy

  Leuke winactie!

  4 augustus 2014 at 18:03
 • Reply florentien

  ik doe heel graag mee hihi

  4 augustus 2014 at 20:12
 • Reply Julie

  Wat een geweldig pakket! Ik doe graag mee en heb alle dingen gedaan waardoor ik (extra) kans maak! 🙂

  5 augustus 2014 at 15:34
 • Reply tessa

  Leuk! doe mee, heb alleen geen twitter….

  6 augustus 2014 at 08:55
 • Reply Jolijn

  Ik doe heel graag mee & heb alle verplichte dingen gedaan!
  xx Jolijn.

  8 augustus 2014 at 12:46
 • Reply zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

  9 augustus 2014 at 12:46
 • Reply Romy

  Wat leuk! Ik maak graag een kansje!

  9 augustus 2014 at 19:55
 • Reply Anita H.

  Voor mij nog onbekend merk. Ik ben benieuwd en maak graag kans!

  13 augustus 2014 at 16:54
 • Geef een reactie