Follow:
Winactie

Win een verrassingsdoos vol beautyproducten!

winactie verrassingsboxOm de verjaardag van mijn blog te vieren, verloot ik een verrassingsbox vol met beautyproducten. Omdat ik het gewoon zó ontzettend leuk vind dat jij mijn blog bezoekt, wil ik graag een lezeres verrassen met deze box. Lees de onderstaande ‘spelregels’ en doe ook mee!
 
 
Wat zit er in de verrassingsbox?
De inhoud van de box is natuurlijk een verrassing, maar met deze foto geef ik je toch alvast een klein kijkje. Het zijn allemaal beautyproducten waar je zeker wat mee kunt! En om een paar dingen alvast te noemen:
– W7 In The City oogschaduwpalette
– Maybelline Dream Sun blush/bronzer duo
– Essence Cinderella oogschaduwpalette
– Sleek Lipgloss
 

Wat moet je doen om kans te maken op deze verrassingsbox?

– Volg It’s About Beauty op Bloglovin’ en like/save dit bericht
– Like It’s About Beauty op Facebook
– Laat in de comments weten dat je meedoet en laat een geldig e-mailadres achter in het hokje
 
Deze winactie is open tot en met 17 juni 2015, 23.59 uur. Alleen open voor inwoners van Nederland.

DISCLAIMER: Alleen open voor inwoners van Nederland. It’s About Beauty is niet aansprakelijk te stellen bij zoekgeraakte of beschadigde pakketjes in de post. De winnaar wordt gekozen door middel van een Random Name Picker.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Joyce van Biessum

  Wauw, wat een gave winactie! Ik doe graag mee 🙂 Ik heb de stappen gevolgd, en nu duimen maar!

  2 juni 2015 at 08:23
 • Reply Fay

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Opdat er nog veel mogen komen :)) Ik doe wel graag mee, alleen al de sneak peak ziet er echt super uit! Ik heb alle stappen gevolg hihi 🙂

  2 juni 2015 at 08:32
 • Reply Lies

  Wat een super lieve manier om je blogverjaardag te vieren!! Ik doe heel graag mee 🙂

  2 juni 2015 at 09:34
 • Reply Annelies Van Stevens

  Hey,

  Proficiat met de verjaardag van je blog. Ik wil graag meedoen. Mijn mailadres is annelies.van.stevens@hotmail.com

  Mvg,

  Annelies

  2 juni 2015 at 10:36
 • Reply Annette Guitoneau

  Ik doe graag mee. Volgde je al via BL en heb het artikel gesaved en volg je nu ook via FB

  2 juni 2015 at 12:17
 • Reply Julie Quadflieg

  Jammer dat Belgen niet mee mogen doen! 🙁 Toch veel succes gewenst voor iedereen die wel mee kan doen! 🙂
  En natuurlijk gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  2 juni 2015 at 13:06
 • Reply Squeaky Nails

  Spannend! Ik doe graag mee 🙂 Ik volgde je al via Bloglovin, nu ook op Facebook!

  2 juni 2015 at 13:57
 • Reply Nadine Noorloos

  Ik doe graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je ook op facebook.

  Wat een gave actie!!

  2 juni 2015 at 14:34
 • Reply Jolijn

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee (:
  Hiervoor heb ik alle verplichte dingen gedaan.
  Liefs! Jolijn.

  2 juni 2015 at 16:44
 • Reply Anita

  Nogmaals Gefeliciteerd met je Blog-verjaardag, wat een leuk pakket heb je samen gesteld.
  Ik loot graag mee en volg/like je op Bloglovin & Facebook.

  2 juni 2015 at 17:37
 • Reply Zoë

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

  2 juni 2015 at 18:14
 • Reply leonie

  Heel erg leuk ik doe mee! Ik kijk ook uit naar je kittenverhalen :))

  2 juni 2015 at 20:05
 • Reply Anne van Egmond

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, volgens mij kun je via mijn account ook mijn e-mail vinden (dat hoop ik tenminste!) ik volg je ook op bloglovin’ (huh! Deed ik nog niet!) en like je op Facebook!

  3 juni 2015 at 22:16
 • Reply Ilse

  Wauw……. Hier word ik zeker heeeeeel erg blij van! Wat een waanzinnig leuke actie voor de lezers van je blog zeg.. Echt top dat je dit georganiseerd hebt!! 😉 Ik doe ook heeeel graag mee voor een kansje op deze verrassingsdoos woehoe…. Leuk!! Geniet van het zonnetje vandaag, en ojaaaa natuurlijk alle verplichte stapjes doorlopen! 😉 Groetjes ilsiee prins

  4 juni 2015 at 13:01
 • Reply Marike

  Ik doe mee, leuk! 😀

  5 juni 2015 at 21:58
 • Reply Anita H.

  Gave actie. Ik doe ook mee!

  6 juni 2015 at 15:36
 • Reply By Nienke

  Super lief! Ik wil zeker een gokje wagen, die vier producten die ik zag staan al heel lang op mn wishlist, maar zijn hier niet te vinden. Ik volgde je al, dus ik kan niet wachten op de uitslag! <3

  6 juni 2015 at 17:41
 • Reply kim weernink

  hey ik doe mee, mijn e-mail Kimberly_alexandraa@live.nl
  ik heb je geliked en gesaved je artikel op bloglovin en geliked op facebook

  6 juni 2015 at 19:48
 • Reply kim weernink

  leuke winactie ik doe zeker mee en ik hoop dat ik win!

  6 juni 2015 at 19:48
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  Nog gefeli met je blogverjaardag. Ik doe heel graag mee met de winactie, ik liep alleen een paar dagen achter met bloglovin. Daar volgde ik je al en ik heb het bericht een like gegeven. Sinds vandaag volg ik je ook op facebook!

  7 juni 2015 at 21:50
 • Geef een reactie