Follow:
Winactie

WINWEKEN | Week 3 | Sleek Palette Au Naturel

Sleek Au NaturelSleek is zo’n populair merk dat bijna iedere blogger wel eens een product heeft verloot. Ik heb dat in het verleden ook al eens gedaan, en nu is het tijd voor het volgende palette dat je kunt winnen! Dit is de kleur Au Naturel en zoals de naam al doet vermoeden zijn het prachtige neutrale kleuren. Ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook net zo eenvoudig te gebruiken voor een prachtige smokey eye. Wil je weten hoe je kans kunt maken op deze prijs, lees dan verder.
 

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP DIT SETJE?

– Volg It’s About Beauty op Bloglovin’ en like dit bericht
– Laat in de comments weten dat je meedoet en laat een geldig e-mailadres achter in het vakje

Voor een extra kans:
– Like It’s About Beauty op Facebook (en even in je comment vermelden voor een extra kans)

 

Deze winactie is open tot en met 25 juni, 23.59 uur. Alleen open voor inwoners van Nederland! Succes iedereen en bedankt voor het volgen!

 

 

DISCLAIMER: Alleen open voor inwoners van Nederland. It’s About Beauty is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde pakketjes in de post. De winnaar wordt gekozen door middel van een Random Name Picker.

 
 
Bron foto: Google
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

35 Comments

 • Reply Diolifestyle

  Ik ben dol op Sleek, dus ik doe graag mee
  Ik heb je FB geliked
  DIolifestyle@gmail.com

  16 juni 2014 at 07:18
 • Reply Diny Gijsberts

  la amoureuse oui

  Facebook; Diny Gijsberts
  Ink361; Diny Gijsberts
  YouTube; Diny Gijsberts
  Pinterest; DinyG
  Bloglovin nr. 2; Bjorn Gijsberts
  Twitter nr. 51,58 en 96 ; Dinie Gijsberts

  16 juni 2014 at 08:54
 • Reply Mariëlle M.

  Oh god dit vind ik gaaf! Ik heb nu twee palettes en 3x is scheepsrecht he!!! Ik heb alles gedaan 🙂 Liefs Mariëlle (mariellemarkgraaff@gmail.com)

  16 juni 2014 at 08:58
 • Reply Susan Wijdemans

  Mooi palette!
  Ik doe mee en heb ook de extra kans gedaan.
  Liefs, Susan

  16 juni 2014 at 09:23
 • Reply Manon Boerakker

  Wat een mooie palette, ik heb nog geen sleek palette, ik doe graag mee. Ik had je facebook al geliked en ik volgde je alop bloglovin en het bericht heb ik nu geliked. Mijn adres is manonboerakker@hotmail.com

  16 juni 2014 at 09:29
 • Reply Rianne

  Leuk zeg! Mooi palette van Sleek. Ik doe graag mee:)
  Ik volg je op bloglovin (riannx) en heb dit bericht geliked

  16 juni 2014 at 10:34
 • Reply Sharrel

  Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht geliked! Ook heb ik je facebookpage geliked. Ik ben super benieuwd naar sleek paletten. Ik hoor van iedereen alleen maar goede dingen hierover. Dus ik wil hem dolgraag winnen!

  x

  16 juni 2014 at 12:00
 • Reply Kirsty ten Bos

  Wat een gave winactie, ik doe graag mee! 🙂 Ik volgde je al op Bloglovin’, heb dit bericht geliked en je Facebook pagina geliked 🙂 Mijn e-mail is beautiliciousworld@live.nl

  16 juni 2014 at 12:35
 • Reply Alexa Land

  Ik wil er al zolang eentje, helaas heb ik hem zelf nog niet kunnen kopen omdat ik andere prioriteiten heb. Dus het zou super zijn om hem hier te winnen. Ik heb je Facebook geliked onder de naam; Alexa Op ‘t Land & mijn mail is: info@alexaslovelyworld.nl Iedereen veel succes!

  16 juni 2014 at 13:06
 • Reply Ilse prins

  Wat een mooierd, ik doe graag mee!! Groetjes van Ilse

  16 juni 2014 at 14:01
 • Reply Lynn De Nijs

  Ik doe ook graag mee!!
  lynndenijs@gmail.com

  16 juni 2014 at 14:25
 • Reply Sara

  Ik doe heel graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb het bericht geliked. Daarnaast volg ik je nu ook op facebook (Sara Naus). Mijn mail adres is: info@lovelowbudget.nl

  16 juni 2014 at 14:34
 • Reply Cheyenne Jansen

  Ik vind sleek heel goed en betaalbaar dus ik doe graag mee .

  Ik volg je op facebook en bloglovin.

  funky_django@hotmail.com

  groetjes,

  Cheyenne

  16 juni 2014 at 14:47
 • Reply Marike

  Ik doe mee, leuk 🙂
  Ik heb alles gedaan 🙂

  16 juni 2014 at 15:47
 • Reply Jolijn

  Ik doe graag mee & heb ook de extra kans gedaan ♥♥

  16 juni 2014 at 16:13
 • Reply Lotte

  Ik volg je op Bloglovin, heb het bericht geliked en heb je Facebook pagina geliked 😀
  Het lijkt me echt super gaaf om dit palette te winnen! De kleuren zien er zo mooi uit 🙂
  Mijn e-mail is: thebudgetblognl@hotmail.com

  16 juni 2014 at 16:30
 • Reply Celine

  Ik heb nog nooit wat van Sleek gebruikt en daar moet echt verandering in komen! Ik doe mee en heb je ook op Facebook een like gegeven :3

  16 juni 2014 at 18:21
 • Reply DhiniNL | Dhinivh

  Ik doe mee

  16 juni 2014 at 18:57
 • Reply Nynke Boer

  Die wil ik al heel lang. Ik volg je op bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin geliked.

  16 juni 2014 at 20:24
 • Reply Beautyding

  Wouw, dit palet wil ik al tijden! Mocht ik winnen, dan zou ik bijvoorbeeld een look maken met de eerste kleur op het wenkbrauwbot. De een naar laatste kleur van boven komt op het ooglid, en de kleur erlangs in de crease. De matte middelste kleur van de onderste rij doe ik in de outer V voor wat meer definitie. Ik zou er nog veel meer looks mee maken, iedere dag een nieuwe ooglook! Ik volgde je al op bloglovin en heb ook geliked. Veel succes!

  16 juni 2014 at 20:31
  • Reply Anita

   Een beauty dit palette,
   Ik loot graag mee en volg en like je op Facebook.
   Ik heb de actie ook gedeeld.

   16 juni 2014 at 21:13
 • Reply Ceetje

  Wat een mooi palette. Vooral de onderste bruintinten zijn precies wat ik nog zoek. Ik volgde je al via Bloglovin, heb het bericht geliked. En volg je nu ook op Facebook (en heb het artikel geliked) Korton; ik maak graag kans op dit mooie Sleek palette. Liefs Céline aka Ceetje ceetje.nl@hotmail.com

  16 juni 2014 at 21:28
 • Reply Fabienne

  Ik doe mee! Happybeautynl@gmail.com

  16 juni 2014 at 21:36
 • Reply melissa

  Wauw! Heel mooi; ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

  17 juni 2014 at 07:54
 • Reply Mirne

  toffff, ik doe graag mee! Ik volg je ook op facebook. Mijn mail is contact@seasonwithlove.nl. (of het mailadres dat ik hieronder invul, maar weet niet zeker of je die wel kan zien. )

  17 juni 2014 at 09:30
 • Reply Rani

  Ik wil winnen!
  multanirani@hotmail.com

  Liefs!

  17 juni 2014 at 11:34
 • Reply Carlijn kockelkorn

  Hey! Super leuke actie! Ik hou echt vooral van oogschaduw met een bruine tint en niet al te opvallend, dit vind ik dus ook echt een super leuk palette!
  Verder hou ik ook wel van smokey eyes hoor 😉 (ben ik alleen een beetje te ongeduldig voor haha)
  Ik heb je ook geliket op fb en doe mee 🙂
  Xx carlijn

  17 juni 2014 at 14:43
 • Reply mirjam

  Wat een leuke winactie! Ik heb echt al zo veel gehoord over sleek oogchaduw palletes dat ik zo nieuwsgierig ben geworden! Echt onwijs leuk dat je 1 pallete weg geeft <3 , Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked en heb geliked op face book 🙂 Xx

  17 juni 2014 at 15:56
 • Reply Nori

  Leuke winactie! 🙂 Ik doe mee! Ik volg je ook op bloglovin’.
  Succes iedereen! Xxx

  17 juni 2014 at 17:17
 • Reply Yasmin Karssing

  Wauw wat gaaf! Ik doe nauwelijks mee met winacties, maar ik wil al zo lang een palette! Aangezien ik ook maar een student ben en flink aan het sparen ben voor mijn aankomende uitwisseling naar California, heb ik gewoon even niet het geld om het daaraan uit te besteden.. Mocht ik ‘m winnen, deel ik het graag op mijn eigen blog!

  Ps. Ik heb dit bericht geliked, je gevolgd op BL en op FB 🙂

  Liefs,
  Yasmin (info@yazzierose.com)

  17 juni 2014 at 19:50
 • Reply Marjoleine

  Ik doe zeker weten mee met deze winactie, ik ben dol op Sleek!
  Ik heb je ook op facebook geliked 🙂

  17 juni 2014 at 22:04
 • Reply Anita H.

  Geliked op Facebook voor extra kans en ik doe dus graag mee.

  18 juni 2014 at 00:13
 • Reply Joyce

  Prachtige kleuren! Ik doe graag mee en heb je ook op Facebook geliked 🙂

  18 juni 2014 at 00:41
 • Reply Kim Bakker

  ben heel benieuwd naar sleek! heb je zowel op facebook als op blogloving. hopelijk win ik..lijkt mij super om dit merk eens zelf te gebruiken. groetjes kim k_stardust@hotmail.com

  19 juni 2014 at 18:09
 • Reply Zoë

  ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin en facebook; zoelouwerse

  19 juni 2014 at 19:46
 • Geef een reactie