Follow:
Beauty

Wishlist | High End Producten

wishlist high end
High end make-upproducten: ik heb er een haat-liefdeverhouding mee. Ik vind de producten geweldig en kan uren door de Douglas dwalen op zoek naar de mooiste producten. Maar dat fantastische serum of dat prachtige oogschaduwpalet belandt nooit in mijn mandje, want de prijzen zijn gewoon zo hoog. In deze wishlist zie je een aantal producten die ik ooit nog eens zou willen kopen, mocht ik wat ruimer bij kas zitten. 
 

1. Philosophy – Hope in a jar
2. Clinique – Dramatically Different Moisturizing gel
3. Dior oogschaduw – Nude Pink Design
4. Estee Lauder – Advanced Night Repair
5. Mario Badescu – Drying Lotion (acne treatment)

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Julie Quadflieg

  Mooie wishlist! Ik sta ook vaak bij dure producten te kijken maar vaak blijft het toch bij dromen he… 🙂

  8 mei 2014 at 10:55
  • Reply Geanne

   Ja, maar er is natuurlijk niets mis met dromen! Misschien dat we in de toekomst wel massaal inslaan met producten van Dior en Chanel 😉

   14 mei 2014 at 16:02
 • Reply Mandy de Beer

  Mooie wishlist, dat Dior palletje zou ik ook wel willen hebben! Maar ook bij mij houdt de prijs me heel erg tegen.

  8 mei 2014 at 13:35
 • Geef een reactie