Follow:
Lifestyle, Organic

Wishlist | Hippe en kleurrijke yogamatten

yogamatten design
Op mijn blog en sociale media heb ik het er regelmatig over: yoga. Helemaal hip is het nu, maar dat is natuurlijk niet de reden dat ik er zo gek op ben. En waar ik lang geleden begon met een yogamatje van Action, is het nu tijd om een goede mat te kopen. En waarom settelen voor een saaie uitvoering? In deze wishlist heb ik een aantal van mijn favoriete designs op een rijtje gezet!

Toen ik met yoga begon, woonde ik in Amerika. Hoewel ik daar ook geen dure yoga mat had gekocht, moest ik die daar laten want het paste niet in mijn koffer toen ik terug naar Nederland ging. Thuis kocht ik voor een paar euro een matje bij Action, omdat ik niet wist of ik weer in het ritme kon komen. Gelukkig heb ik op dat moment geen dure yogamat gekocht, want mijn matje heeft jaren achter in de kast gelegen.

 

Maar de tijden zijn veranderd en nu ben ik dagelijks te vinden op mijn yogamat! En nu mag ik van mijzelf dus een nieuwe mat kopen. Het moet een wat dikkere mat zijn, het materiaal mag wel wat sterker zijn en een leuk kleurtje of design is natuurlijk altijd goed.
Onderstaande matten zijn zeker kanshebbers, hoewel sommigen toch wel erg prijzig zijn.

 

yogamat designMagic Carpet – $98
 
yogamat designLa Vie Boheme Yoga – $84
 
yogamat designGaiam – $30
 
yogamat designVagabond Goods – $79
 
yogamat designSassy Southern Gals Monogram – $85
 
yogamat designLove Generation Mantra – €24,50
Betekenis van de mantra: “may all beings around the world be happy and free, Ohm peace peace peace”.

 
 

Q: Welke is jouw favoriet?

 
 
Foto credits: Alle foto’s en rechten zijn eigendom van de verkoper/webshop
Photo credits: All photos and rights are property of the seller/webshop

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat een gave matten!

    22 januari 2015 at 23:42
  • Geef een reactie