Follow:
Beauty

Zachte en fluffy kwastenset voor een prikkie (Ebay)

Ebay kwastensetAls make-upliefhebber is het nou eenmaal belangrijk om goede kwasten tot je beschikking te hebben. Ik had eigenlijk niet zoveel ‘grotere’ kwasten voor oogmake-up, zoals voldoende fluffy kwasten om te blenden. Daarom ging ik eens rondkijken op Ebay voor een betaalbaar setje, en die vond ik zeker! Ben je benieuwd naar deze spotgoedkope make-upkwasten, lees dan verder.
 

Ebay kwastenset
Deze zwarte kwasten met prachtige gouden hulzen zagen er op de foto al ontzettend zacht uit, in het echt zijn ze dat gelukkig ook! Alle vier hebben ze een ander model en de een is handiger dan de andere. De schuine mini-kabuki gebruik ik bijvoorbeeld om de concealer onder mijn ogen te blenden, omdat ik dit niet echt een kwast vind om te gebruiken met oogschaduw. Maar voor iets meer van €0,50 per kwast kun je er altijd wel een goed doel voor vinden!
 
 
Ebay kwastenset
 
Ik kocht mijn kwasten bij deze verkoper voor omgerekend €2,09. Hoewel het wel lang duurde (bijna drie weken) voordat ik ze binnen had, ben ik erg tevreden over mijn aankoop. Ik heb ze nog niet gewassen, maar tot op heden komen er bijna geen haren los, zijn ze ontzettend zacht en krassen ze niet op de tere huid rond je ogen. En voor die prijs hoef je het ook niet te laten, want wat is dit een koopje!
 
 

Waar koop jij het liefste je make-upkwasten?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Manon

  Ik heb deze ook en ze zijn erg fijn!

  26 mei 2015 at 13:28
 • Reply Mariëlle M.

  Wat een koopje he, ik koop meestal kwasten op Ebay!

  26 mei 2015 at 13:52
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  ik heb deze ook gezien en getwijfeld.. ze zien er super goed uit! leuk dat je erover hebt geschreven!

  26 mei 2015 at 22:21
 • Reply lovelowbudget

  Ik heb van deze reeks een hele set kwasten. Bij mij blijven ze ook na het wassen ontzettend mooi!

  26 mei 2015 at 22:47
 • Reply Her Name Is Eva

  Deze lijken me erg fijn! Mijn kwasten zijn van Essence maar ik heb ook een BBcream-kwast van Ebay, deze is ook heerlijk zacht!

  30 mei 2015 at 10:47
 • Geef een reactie